Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
08. Studeni 2013.

Najava daljinske regate i izleta u Tuheljske toplice

Sljedeći vikend održati će se daljinska regata u Zagrebu, prva jesenska provjera.
Raspis
Pravila
Stanje prijava

Škola veslanja i kadeti idu na cjelodnevni izlet u Tuheljske toplice. Predbilježbe kod trenera su u tijeku.

28. Listopad 2013.

Izvještaj sa BKW-ARMADACUP regate

Drugu godinu za redom Damir je nastupio na Armadacup regati koja se održava u Bernu. Damir je ovaj puta pozvan od strane organizatora. Nastupilo je 226 skifova, od juniora do veterana. U Damirovoj kategoriji nastupilo je 25 skifista (Ondrej Synek, Drysdale Mahe, Allar Raja, Stahlberg Nico...). U ukupnom poretku Damir je osvojio drugo mjesto, sedam sekundi iza prvoplasiranog  Stahlberg Nica (U23), a u svojoj kategoriji osvojio je prvo mjesto.

15. Listopad 2013.

Zimski kamp- Planica 2012.

Šestu godinu zaredom regatni pogon našeg kluba održao je zimski kamp (03.-10.01.2012.). Već treću godinu odabrali smo destinaciju u slovenskoj Planici. I treći puta nismo pogriješili. Premda je na početku izgledalo kao da nećemo baš puno skijati, uz vlastiti angažman (o tome u nastavku) i malu pomoć sa neba, uvijeti za skijaško trčanje bili su vrlo dobri. Osim našeg kluba, na zimskom kampu su sudjelovali veslači koje prati Veslački savez Zagreba (među njima i 10 naših veslača), te veslači VK Jaruna i VK Croatije. Na kampu je bilo ukupno 29 naših veslačica i veslača i dva trenera. 

30. Rujan 2013.

Malo novih vijesti i najava regata

Krenuo je listopad. Mnogi bi rekli zatišje sa regatama, međutim situacija je slijedeća: Naš Damir ide na RedBull x-row, od 04.10. do 06.10. Start je u Zugu a cilj u Luzernu. Natjeće se u osmercima. Vesla se 19km i 7km trci sa camcem na ramenu. 

18. Rujan 2013.

Službena obavijest HVS-a

Prenosimo službenu obavijest HVS-a u cijelosti.