Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
12. Prosinac 2013.

Veslači veslačima

U četvrtak, 12.12.2013. s početkom u 19 sati, održat će se svečana sjednica "Veslači veslačima". Sjednica će se održati u prostorijama VSZ-a na Jarunu iznad hangara. Pozvani su svi osvajači zlatnih medalja na HVP-u te članovi reprezentacije za 2013. godinu. 

11. Prosinac 2013.

Počeli smo sa treninzima na Sljemenu

Prošli vikend odradili smo prvi trening Sljeme u novoj sezoni. Juniori su trčali po cesti, a mlađi juniori po šumi, Bikčevićevom stazom. Treninzi na Sljemenu su bili planirani i tijekom studenog, no staze i cesta su bile neprohodne više tjedana zbog nevremana koje je porušilo više tisuća stabala.

30. Studeni 2013.

Završen OKI veslački triatlon

Danas se u našem klubu održao tradicionalni OKI veslački triatlon. Niti ružno vrijeme nije spriječilo veslačice, veslače, kajakaše, triatlonce i ostale sudionike da nastupe na triatlonu. Naš Damir pomeo je konkurenciju. Osim Damira, od naših seniora nastupio je još trener/veslač Bojan Dermol u mix-u i osvojio prvo mjesto. Naša Dora Dragičević (juniorka), osvojila je uvjerljivo prvo mjesto u pojedinačnoj (otvorenoj) kategoriji, minutu i pol ispred veslačice (seniorke) iz Zadra. Ostali juniori/ke A i juniori/ke B nastupali su što pojedinačno, što ekipno i osvarili vrlo dobre rezultate.
Čestitamo svim Trešnjevčanima na ostvarenim rezultatima!!!
Rezultati

29. Studeni 2013.

OKI veslački triatlon

OKI veslački triatlon održat će se u našem klubu 30.studenog 2013. sa početkom u 10:00 sati. Rok prijava je do 27. studenog 2013. Startna lista bit će objavljena na web stranicama VSZ-a 29. studenog 2013.

24. Studeni 2013.

Završen veslački seminar

Ovaj vikend, Hrvatski veslački savez u suradnji sa Olimpijskom akademijom, organizirao je seminar za trenere veslanja. Seminar je organiziran s ciljem permanentne edukacije stručnog kadra u veslanju.