Događanja - Veslački klub Trešnjevka
DOGAđANJA
12. Listopad 2015.

Žana Krakić brončana u BW2- na kanadskom državnom prvenstvu!

Naša veslačica ŽANA KRAKIĆ nastupila je na kanadskom državnom prvenstvu gdje je u kategoriji seniorka U23 osvojila brončanu medalju u dvojcu bez sa partnericom Lauren Aiello. Iskrene čestitke!!!

07. Listopad 2015.

Radna akcija u VK Trešnjevka

Ovih dana je radno na krovu VK Trešnjevke. Postavlja se nova izolacija, a kako veslači imaju pauzu nakon državnog, sve je palo na leđa naših vrijednih trenera i prijatelja kluba. Bravo za naše vrijedne radnike, koji već imaju upalu mišića Smile

05. Listopad 2015.

PRVENSTVO DRŽAVE U VESLANJU 2015. GODINE

Naslov prvaka države i ove godine pripao je HAVK Mladost, VK TREŠNJEVKA je bila ukupno druga, a VK Jadran Zadar treći! BRAVO svim veslačicama i veslačima na uspjehu, a posebno SVIM trenerima koji i dalje guraju i trude se da klub ide u pravom smjeru jer uspjeh naših veslača je uspjeh njihovih trenera!
VK Trešnjevka ukupni je pobjednik u kategoriji kadeta na prvenstvu Hrvatske 2015. godine. Bravooo za sve kadetkinje i kadete i naravno njihovom treneru Bojanu Dermolu!! Svaka čast!! 
Škola veslanja je odradila odličan posao na prvenstvu države, a sve konce su držali treneri Josip Milić i Mićo Mikulić
Juniori i juniorke (i mlađi i stariji) su odveslali odlične utrke, posebno želimo naglasiti utrku skifa mlađih juniorka gdje je Izabela Krakić osvojila prvo mjesto, te dvojac/dubl juniorka gdje su Bruna Milinović i Julia Ivy McCullough bile prve odnosno druge. Ivan Pavlak u 1xLJMA nakon teške sezone napokon je pronašao svoju pravu formu i bio drugi, a juniori u 4x i 2x odličnim i borbenim utrkama došli do postolja. Ipak u svemu tome je puno sudjelovao njihov trener Aleksandar Vukojičić- Sale, koji je sve utrke pratio biciklom i izgubio glas. Čestitamo juniorima i treneru Saši!
U seniorskim kategorijama smo osvojili sve što smo planirali! Odlična prva mjesta u skifovima u muškoj (Damir Martin) i ženskoj (Marcela Milošević) konkurenciji, također naše sestre Milošević nisu se dale udaljiti sa trona prvakinja države u dvojcu na pariće. A naši seniori u konkureciji 4+ SM i 2+ SM osvojili su odlično treće mjesto. Čestitamo seniorima i njihovom treneru Tomislavu Blažini!
Rezultate trešnjevčana koji su osvojili medalje na prvenstvu države možete vidjeti na opširnije.

05. Rujan 2015.

GLEDANJE FINALA SP NA JARUNU

Veslački savez Zagreba organizira navijanje i gledanje finala gdje nastupaju hrvatske posade na svjetskom prvenstvu u veslanju. SVI zainteresirani dođite sutra (06.09.2015.) oko 13h, na Jarun, u dvoranu iznad hangara, i bodrite braću Sinković i Damira Martina u finalu svjetskog prvenstva! Braća Sinković imaju start u 13:30, a Damir Martin u 14:15. Ponesite zastave, navijačke rekvizite i puno pozitivne energije i glasa. IZNAD SVIH HRVATSKA!

31. Kolovoz 2015.

SVJETSKO PRVENSTVO U AIGUEBELETTE-U, FRANCUSKA

Svjetsko prvenstvo u Aiguebelette-u u Francuskoj počelo je 30.08.2015. utrkama naših predstavnika LM1X Radonić, W2- sestre Milošević, M2- Šain, Vekić, i M1X Damir Martin. Luka Radonić bio je prvi u kvalifikacijskoj utrci sa vremenom 7:03.98, te se plasirao u četvrtfinale. Naše sestre, Karla i Marcela Milošević bile su pete u kvalifikacijskoj utrci, te će svoje mjesto za polufinale morati tražiti u repasažu. Dečki u M2- (Šain, Vekić) su također bili peti u kvalifikacijama, a u današnjem repasažu su zauzeli treće mjesto te će nastupati u finalu E. Damir Martin bio je prvi u kvalifikacijama, izvrsnom utrkom,sa odličnim vremenom 6:52.55 osigurao je  četvrtfinale. Braća Sinković su danas nastupali i zauzeli prvo mjesto u kvalifikacijskoj utrci sa vremenom 6:10.150, i također su osigurali četvrtfinale.  Sutra navijamo za naše sestre koje nastupaju u repasažu za ulazak u polufinale svjetskog prvenstva! BRAVO ZA SVE, IDEMO DALJE SAMO JAKO! SRETNO SVIMA!

HVALA našem treneru Tomislavu Blažini koji nam šalje slike iz Francuske :)

21. Srpanj 2015.

NAŠA MARCELA JE MAGISTRICA FARMACIJE- ISKRENE ČESTITKE!!

Naša veslačica i reprezentativka Marcela Milošević jučer je imala obranu diplomskog rada na Farmaceutsko - biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, te stekla naziv magistrice farmacije (mag.pharm.). ISKRENE ČESTITKE OD SRCA!! 
Marcela danas putuje sa sestrom Karlom i ostatkom reprezentacije na pripreme u BiH za svjetsko prvenstvo u Aiguebelette-u (30.08.-06.09.2015.) gdje će pokušati izboriti nastup na OI u Riju. Nadamo se lijepim vijestima i tamo! =)

11. Lipanj 2015.

MEĐUNARODNA REGATA NA BLEDU, SLOVENIJA

Ovaj vikend sa nestrpljenjem očekujemo jer naši juniori i seniori putuju na Bled na međunarodnu regatu.  Za naš klub nastupati će u ovim disciplinama:

02. Lipanj 2015.

DOČEK DAMIRA MARTINA I OSTALIH REPREZENTATIVACA NA AERODROMU

Jučer smo dočekali našeg Europskog prvaka Damira Martina i ostale hrvatske reprezentativce na aerodromu Pleso. Bilo je puno veselja, navijanja i dobre vibre. Pogledajte kako nam je bilo, a na kraju galerije možete pročitati što su dnevne novine pisale o Europskom prvaku Damiru Martinu! 

31. Svibanj 2015.

DAMIR MARTIN JE PRVAK EUROPE!!!! DOČEK PRVAKA!!

DAMIR MARTIN je na Europskom prvenstvu u Poznanu (29.-31.05.2015.) nadmoćno pobjedio ispred svjetskog prvaka sa veličanstvenim vremenom od 6:41.65.
Damir i ostali hrvatski reprezentativci stižu sutra na Pleso u 13:10h. Svi zainteresirani dođite sutra (01.06.2015.) ispred kluba (Savska cesta 183) u 12h gdje će biti organiziran prijevoz autobusom do aerodroma PlesoPonesite zastave, navijačke majce, punooo dobre volje i glasa!!!! 

27. Svibanj 2015.

EUROPSKO SENIORSKO PRVENSTVO U POZNANU, POLJSKA

Ovaj vikend (29.-31.05.2015.) sa nestrpljenjem očekujemo, jer se održava Europsko seniorsko prvenstvo u Poznanu u Poljskoj. Damir Martin nastupa u M1X, a naše cure, sestre Milošević će nastupiti u W2-. Očekujemo odlične vijesti u njihovim utrkama. U klubu ćemo organizirati zajedničko gledanje i bodrenje Hrvatskih reprezentativaca, pa se nadamo velikom odazivu svih zainteresiranih prijatelja veslanja!!