Zagreb-Zaton-SEVILLA - Veslački klub Trešnjevka
Zagreb-Zaton-SEVILLA

Ovo nam pišu Karla i Marcela:

Pozdrav iz suncane Seville! :)
Tu smo u Spanjolskoj Helena, Sonja, Maja, Marcela i ja i sudjelujemo u fisinom programu unaprjedenja veslanja. Uz nas su tu jos neke nacije: Tunis, Alzir, Uzbekistan, Peru, Portoriko, Meksiko, Libija, Urugvaj.
Nabavili su nam svima nove wintech-ove camce i nova concept-ova vesla.
Marcela i ja smo u dublu. Treninge slaze Thor Nielsen on je glavni za sve, svaki dan se ujutro vuku sparing treninzi i to jako teski (vec smo sad na tempu 32 i svi umiremo haha :D)...popodne je uvijek dugacko lagano 12-16km.
Smjestili su nas u hotel odmah na staziu kojem imamo sve sto nam treba za pripreme - sobu, hranu i internet :)
Ljudi iz FISA-e su jako dobro organizirani i bas su se potrudili da sve ovo odlicno funkcionira. Imali smo i neka testiranja, prvo na ergometru test laktata i VO2max, nakon toga su nas snimali na vodi i ispravljali tehniku, zatim je dosao Valery Kleshnev pa je radio sa nama biomehaniku (instalirao nam sva ona cuda na camce pa mjerio silu i sve ostalo - u skifovima smo to radili) i jos su nam ostala dva testa - antropometrija i urin (iz kojeg ce gledat dal smo dehidrirani ili smo ok)
Od ponedjeljka kad smo krenuli nismo imali pauzu, al evo danas napokon imamo slobodno popodne pa idemo malo u grad vidjet sto sve ima u sarenoj Sevilli :)))

Galerija fotografija