Upisi u školu veslanja

SJP Plovdiv, Bugarska

Uzburkale se vode u Bugarskoj od danšnjih mnogobrojnih trka. Danas su svoj nastup dočekali i JM1X koji je u svojoj grupi bio 4 te se tako plasirao u četvrfinale, JM2- bio je treći u grupi i prolaz dalje tražit će kroz repasaž, JM2X plasirao se kao prvi u grupi i pridružio se JM1x u četvrtfinalu. JW2x nije bio tako uspješan i kao trećeplasirane u grupi morat će tražiti svoj put prema finalu kroz repasaž. Kroz repasž JM4+ nije uspio izboriti A finale i svoj posljednji nastup na prvenstvu imat će u B finalu. A JM4x koji je jučer izborio četvrfinale danas je pobijedio u svojoj grupi i na taj način sigurno izborio nastup u polufinal.


Dodajmo ovome još vijest da će sutra sve neše posade ponovo na dokazivanje, osim JM4+, ujutro otvaraju male discipline 1x, 2-, 2x a poslije njih će na stazu i četverci, o rezultatima ćete biti obaviješteni, a i sami ih moežete naći na www.worldrowing.com. Sretno svima sutra 

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post