Upisi u školu veslanja

SJP se bliži kraju, Hrvati bez A finala

I SJP se bliži kraju, nažalost nismo se uspjeli domoći nit jednog A finala. Najbliži tom rezultatu bili su Tomić, Anzulović u JM2- koji su dosta sporo krenuli u utrku i velikim finišem su stizali protivnike, ali im je ponestalo staze i morat će se zadovoljiti brobom u B finalu. Ženski dvojac na pariće Krkljuš, Krakić također je imao priliku izboriti finale A u današnjem polufinalu, ali su suparnice ipak bile brže i naše cure zauzele su 4. mjesto u polufinalu, te ih očekuje još finale B.

U B finale su se plasirale tri naše posade još prije i to JM4-, JM4x i JM4+. Krakić, Vukovski, Čogo i Lača u polufinalu su zauzeli 4 mjesto te tako se plasirali u finale B gdje su vodili veliku brobu i na kraju došli kao 4., odnsono ukupno su 10 na svijetu, dečki svaka čast iako ostaje žal jer su drugoplasirani u B finalu našoj posadi pobjegli samo 15 stotinki sekunde. JM4x u sastavu Ančić, Šain, Baričević, Šitum nakon 5 mjesta u polufinalu plasirali su se kao 3 u finalu B i zauzeli ukupno 9 mjesto na svijetu, čestitke i njima. Još jedno mjesto bolje, odnosno 2 u B finalu, tj. 8. na svijetu je naš JM4+ u sastavu Brandt, Landeka, Koalr, Kandrac i krom. Krištof.

Neslužbeno smo doznali da se veslač iz dubla Karlo Sambolec ozlijedio, te je Tin Trucek ušao u dubl kao zamjena. Popodne su odveslali vrlo dobru utrku i zauzeli drugo mjesto u C finalu, ukupno 14. 

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post