Upisi u školu veslanja

Završeno SJP u Bugarskoj

Jutro su održane i posljednje utrke u Plovdivu čime je stavljena točka na i svjetskog juniorskog prvenstva 2012. Danas su na stazu izašle dvije naše posade u finalu B. Tomić i Anzulović u JM2- zauzeli su 2 mjesto i ukupno su 8 na svijetu, opet su nešto sporije startali, ali malo po malo su se probijali i stigli do druge pozicije, svaka im čast. Nešto uspješnije bile su djevojke Krkljuš, Krakić u JW2x koje su suvereno i uvjerljivo osvojile prvo mjesto i ukupno su 7. na svijetu, curama svaka čast, izgleda da ih je naljutilo četvrto mjesto u polufinalu.


Čestitke i našem Tinu Truceku koji je spremno iskočio iz skifa u dubl umjesto izgleda ozljeđenog Samboleca, pa je novo nastali dubl izborio drugo mjesto u finalu C.

Da rezimiramo na kraju:

JW2x Krakić, Krkljuš 7. mjesto najbolje plasirana naša posada 

JM1x Trucek u skifu trebao se boriti za C finale, uskočio kao zamjena u dublu i zauzeo 14 mjesto na svijetu

JM2- Tomić, Anzulović 8 dvojac svijeta, nešto sporijih prvih 500 u polufinalu ih vjerojatno koštao plasmana u A finale

JM2x Samoblec, Herega 14. na svijetu, ali u promijenjenom sastavu (na kraju veslalo Trucek mjesto Samboleca), pretpostavljam da se Sambolec ozlijedio negdje oko četvrfinala što ih je koštalo boljeg plasmana

JM4- Vukovski, Lača, Čogo, Krakić 10 mjesto, u gustoj završnici finala B mogli  8 mjesto pobjeglo im za 15 stotinki
JM4x Šain, Ančić, Baričević, Šitum 9. mjesto prema vremenima izgleda da su izvukli svoj maksimum
JM4+  Brandt, Landeka, Koalr, Kandrac i krom. Krištof 8. mjesto 

Svima iskrene čestitke, nadam se da je ovo bio izrvstan poticaj za nastavak sezone i karijere. Po povrtaku nadamo se izvještaju trenera Petrovića ili barem komentaru nastupa naših veslača, prvenstveno naših klupskih uzdanica Žane, Tina, Matije i Ive. A ostalima ne preostaje ništa drugo nego vrijedno trenirati, skupljati bodove u kupu i pripremati se na nadolazeće državno prvenstvo. 

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post