Upisi u školu veslanja

Pošto nema vijesti to ne znači da se ne radi, baš suprotno radi se na veliko. Trenutno su u tijeku prirpreme u Zatonu, gdje naši seniori i juniori, odnosno seniorke i juniorke skuljalju kilometre pred zimu. Koliko saznajemo uvjeti su za sada sjajni, čak se pojavljuju i dupini!!! Osim spariranja na vodi provode se i testovi laktatata, radi se u teretani, a ponekad se sjede i na ergometar, naravno samo kad se vrijeme namrgodi. Za vikend bi se treballo vidjet koliko se radilo na daljinskoj regati, ukoliko vrijeme dopusti, ukoliko ne dopusti spominje se test na ergometru, ali o tome naknadno. Osim dupina na putu prema Zatonu desio se susret s jednom ptičicom koja je razbila vjetrobransko staklo na kombiju VSZ-a. Eto i ta nezgoda će biti sanirana, uglavnom avanture s životinjama ovaj put.
U Zagrebu se sprema triatlon koji će se održati u prostorijama našeg kluba i na savskom nasipu, pozivamo sve da nastupe i da uveličaju ovaj događaj svojim prisustvom makar samo kao gledatelji. O rezultatima ćemo naknadno.

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post