Upisi u školu veslanja

CROExpress nagrađen

U tradicionalnom izboru Sportskih novosti proglašeni su sportaši godine. Sandra Perković i Giovanni Cernogorac individualni su pobjednici, dok su ekipni vaterpolisti i rukometašice. Naš CROExpress je druga najbolja muška ekipa i to je još priznanje njihovoj velikoj sportskoj godini.

Božićno doba vrijeme je darivanja, pa tako je svojevrsne poklone odlučio dati i HOO, na čelu s novim/starim predsjednikom, Zlatkom Matešom. 

Na godišnjoj svečanosti proglašenja najboljih sportaša u državi našli su se i članovi srebrnog četverca na pariće, braća Sinković, David Šain i naš Damir Martin. HOO je prepoznao njihov trud i rezultate postignute tijekom godine, koji su okrunjeni olimpijskim srebrom, a zaslađene s zlatom s Europskog prvenstva za braću Sinković i još jednim srebrom za Damira Martina i dodijelili im nagradu za najbolju posadu. Dečkima još jednom svaka čast.

Uz njih ostali laureati su ženska streličarska reprezentacija u ženskoj najboljoj ekipi, dok su u muškoj najbolji, očekivano, bili vaterpolisti. Pojedinačnim nagradama okitili su se Sandra Perković i Giovanni Cernogoraz, te treneri Ratko Rudić, Ivan Ivančić, te Stjepan Bučković.

Posebno priznanje primo je Antun Vrdoljak, a za promicanje Hrvatskog sporta nagradu su primili rukometaši i rukometašice. Također dodijeljena je i nagrada Matija Ljubek, a pala je u ruke Aleksandra Anzura, Marijana Pasarića, Ive Trumbića i Hrvatski šahovski i atletski savez.

Svim sportašicama i sportašima, te trenericima i trenerima, te popratnom, ali neizostavnom sportskom osoblju, te svim nespomenutim, ali itekako važnim sudionicima timova vrhunskih sportaša u ime Veslačkog kluba Trešnjevka želim zahvaliti na nezaboravnoj sportskoj godini, koja je rezultirala s 6 olimpijskih medalja i mnogo veselja tijekom cijele godine. 

HVALA!!! I samo tako dalje!!! 

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post