Upisi u školu veslanja

Čestitka HVK Vukovar!

Na današnji dan (27. siječnja) prije 101 godinu osnovan je HVK Vukovar i započelo je kaljenje sportašica i sportaša na Dunav. Veslački klub Trešnjevka ovim putem želi sportskim prijateljim i konkurentima još barem 100 godina uspješnog djelovanja ispunjenog mnoštvom uspjeha, i začinjenog s sve popularnijim veslačkim maratonom Vukovar-Ilok koji iz godine u godinu napreduje i privalči sve veći broj veslačkih entuzijasta. Veslački klub Trešnjevka i HVK Vukovar prošle godine imali su i dosta zajedničkog posla jer su surađivale veslačice Ivana Krkljuš (HVK Vukovar) i Žana Krakić (Trešnjevka) koje su nastupile na Europskom i Svjetskom juniorskom prvenstvu u Bledu, odnosno Plovdivu i zabilježile 4. mjesto (EJP), te 7. mjesto (SJP) čime su bili najbolja plasirana posada, a njihova suradnja mogla bi se nastaviti i ove godine jer im preostaje još jedna godina juniorskog staža. Također HVK VUkovaru možemo zahvaliti na Damiru Martinu jer je njegov djed počeo veslati, a tradicija se nastavila cijelom familijom Martin.

Još jednom Veslački klub Trešnjevka želi mnogo sportskog uspjeha HVK Vukovar!!!

Da se samo nadodam na ovu vijest da objasnim malo nejvaljanje, naime u klubu se radi na veliko kao i svake zime pa se nema ni puno za reći osim da se znoj preljeva svaki dan i to mnogo znoja. Damir nam se vratio iz Italije s nekih 700-njiak kilometera na skijama i hrpu dodatnog rada. Za vikend odvučen je test 30 min na tempu 22-24, neki su išli brže, neki sporije, ali napredak je vidljiv, kod juniora bar u rasporedu snage. Uskoro će nam doći i provjere na 6 km pa ćemo vidjeti kako se radilo!!!

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post