Upisi u školu veslanja

Evo jvaljamo se radi malo novih vijesti, kako bi i Vi znali kako napredujemo! Prvo i osnovno završeni su testovi na 6000 metara na radost svih, čini mi se. Veslača jer je gotovo, a trenera radi rezultata. Hvalospjeve nećemo sipat jer su već napisani, ali možemo se pohavlit svim rezulatima,a time i odrađenom zimom.

Sad je vrijeme nešto toplije i kao takvo idealno za skupljanje brojne kilometraže kako bi se prenijela ta silna novostečena snaga na zaveslaj. S tim ciljem Žana je otišla u Skradin na pripreme gdje se malo isprobava dvojac s Ivanom Krkljuš iz Vukovara, a skupljaju se brojni kilometri i u samcu. Naš drugi adut, seniorski, je u Italiji zajedno s ostatkom četverca na pariće i Mariom Vekićem i spremaju se za još jednu veliku sezonu na svjetskoj sceni. Ostali pretendenti na uspješnu sezonu su u Zagrebu i paraju Jarun, te borave i u klubu, jer neće se utezi dizati sami. Uglavno radi se i to vrijedno.

E da i još jedna vijest, o kojoj će te naknadno biti detaljnije obaviješteni je ta da se ove godine obilježava 90 godina postojanja kluba, svečanost će biti priređena u travnju na godišnjoj sjednici, ali kao što rekoh o tome ćemo Vas izvjestiti naknadno!!

Toliko za sada, veslački pozdrav svima, HO RUK!!!

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post