Upisi u školu veslanja

Ususret testu na 2000m

Ovaj vikend očekuje nas kontrola na 2000m. Još jedna provjera zimskog razdoblja održat će se u subotu ujutro u Domu odbojke negdje od 9:00, ali točnu satnicu moći ćete vidjeti na stranicama Veslačkog saveza Zagreba. Ovim putem pozivamo sve prijatelje veslanja da dođu bodriti natjecatelje, a nadamo se i svjedočiti vrhunskim rezultatima!!!

A uz ovu vijest još par slova o vodenim pripremama. Kao što znate Damir je zajedno s Valentom, Martinom, Davidom i Mariom boravio u Italiji i skupljao kilometre u skifu, a Žana je sa ostalim juniorkama i juniorima, te ponekim seniorima pod paskom novog izbornika Srećka Šuka bila u Zatonu uglavnom s partnericom iz dubla/dvojca Ivanom Krkljuš iz Vukovara. Tako da ti veslači imaju nešto više kilometara od kopnenih snaga, koje nisu zabušavale već su i one uredno brojili kilometre na zagrebačkom Jarunu. Koliko čujem čak je i sezona kupanja otvorena!!!

Svima sretno u subotu, kao i obično od naših veslača očekujemo vrhunske rezultate!!!

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post