Upisi u školu veslanja

Prvi dan CRO OPENA!!!

Jučer je završen prvi dan međunarodne reagate Croatia Open 2013! Po lijepom vremenu održan je enorman broj utrka, dakako najviše pozornosti izazvali su nastupi juniora i seinora u samcima, kao i juniorkie i seinorke, međutim ni druge utrke nisu bile nimalo lošije.

Pa krenimo od najmlađih, kadetikinja i kadeta koji imaju utrke pom skupinama, djevojke u dvojcu na pariće Dundić, Krakić pobijedile su u svojoj skupini. Dok su se u istoj skupini našli Matijević i Bijelić u samcima i zauzeli 1. odnosno 3. mjesto, dok je Davidović u drugoj skupini zauzeo 3. mjesto 2. mjesto (ispravak). Iza njih zapaženij nastup imale su Kušurin s partenericom iz Mladosti Guštin, koje su zauzele 3 mjesto u finalu B dok su mjesto ispred njih bile Milardović i Bjelakanović. U finalu A te discipline, dvojca na pariće bile su McCullough i Mičuda, a zauzele su posljednje mjesto (Mia je imala zdravstvenih problema).

Obraz mlađih juniora i jednu od medalja tog dana pokupili su dečki iz osmerac kod mlađih juniora. Pavlak, Radinović. Cipek, Bucyznski, Mandić, Bulić, Kabalin, Cesarec, Krizmanić uzeli su srebro u jednoj dobroj utrci gdje je kombinacija Jaruna/Nove/Croatie ipak bila malo brža.

Kod juniora u samcima nismo se baš proslavili, ali su zato žene spasile stvar. Dora je u finalu C zauzela 5 mjesto, a Žana je bila 1. u finalu B ali s vremenom dostojnog srebra u finalu A. Nažalost u kvalifikacijama Žanu je zapala buduća pobjednica utrke, a kako je samo prvi išao dalje, Žanu je zapao finale B. Ali i u kvalifikacijama je Žana pružila jako dobru borbu.

Djevojke su nam ove sezone dosta jaka strana pa je tako Karla zauzela 4 mjesto u finalu seiniorki B, ali nije joj puno falilio da bude i malo bolja. Sestra Marcela zauzela je 4 mjesto u konkurenciji seniorki s sjajnim finišem. Cure svaka čast.

I šećer na kraju, utrka seniorskih samaca koju je Damir suvereno osvojio. I ostat će upisan kao pobjednik prve memorijalne utrke Slavka Matoca – Muhe. Veće 4 godine nedodriljivi Damir ostavio je iza sebe Valenta, Luku Špika, Martina i ostale. Damire svaka čast.

Danas Jarun neće mirovati, u tijeku su već nova uzbuđenja, ako već sada niste na Jarunu svratite na popodnevna finala, jer sigurno će biti uzbudljivih trka poput finala seniorskih lakih samca gdje je pobjedu odni Radnoić iz Mladosti, ali u zadnjih 500 metara su četvorica veslača bili unutar 4 sekunde.

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post