Upisi u školu veslanja

Europsko prvenstvo, Varesse, Italija

Mala, ali jaka ekspedicija reprezentativnih veslačica i veslača uputili su se u Italiju, točnije u mjesto Varesse braniti nacionalne boje na Europskom prvenstvu. Izbranici su već stigli tamo i po prvim dojomovima zadovoljni su viđenim, već su dva treninga odradili i nadamo se da ćemo se u nedjelju vratit s medaljama. Ovaj vikend bodrit ćemo Sonju Kešerac i Maju Anić koji imaju motiva da pokažu da im je mjesto bilo i u Londonu, četverac se malo razbio pa će braća Sinković nastupiti u dvojcu na pariće, dok će naš Damir Martin u borbu sam protiv svih u samcu, a društvo im još pravi četverac bez u sastavu Banovac, Čavrlj, Skelin, Čulin. Svima želimo dobre nastupe, a sve možete pratiti na www.worldrowing.com od petka 14.9. kad su na rasporedu prve kvalifikacijske utrke.

Međutim za vrijeme toga neće ni kod nas biti dosadno, na rasporedu je finale kupa Miljenka Findrlea u kojem držimo vodstvo od 150-ak bodova i ovaj vikend očekujemo potvrdu osvajanja još jednog kupa, kao i potvrdu pobjeda u pojedinim disciplinama, podsjetimo samo još na to da se vikend iza ovoga održava državno prvenstvo. 

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post