Upisi u školu veslanja

Završen prvi veslački dan na EP-u. Prvi rezultati vrlo dobri, izostao je uspjeh četvreca bez za potpunu satisfakciju. Krenimo redom:

Ženski dvojac bez u sastavu Kešerac, Anić od prvog do zadnjeg zaveslaja nije nikoga pustio blizu, uvjerljivo prvo mjesto i izboren plasman u finale A koje je na rasporedu u nedjelju u 10:52, a moći ćete uživo pratiti na www.worldrowing.com.

Braća Sinković u dvojcu na pariće pokazala su po što su došla, zasjeli na čelo odmah nakon starta i mirno držali utrku pod kontrolom, imali najbrže prolaze do 1500 m u sve tri grupe, te u posljednjih 500 m nisu imali potrebe forsirati: kao prvoplasirani u grupi izborli plasman u polufinale koje je na rasporedu u subotu u 10:58/11:11. Budite uz njih sutra

Četverac bez u sastavu Banovac, Čavrlj, Čulin, Skelin držali su priključak s utrkom do 1000 metara, ali kako je prvi samo išao dalje mudro su odlučili sačvati snagu za repasaž u kojeg ulaze kao posljednji iz svoje grupe. Repasaž je na rasporedu sutra 10:16/10:24. 

I kao posljednji na startu, od naših posada bio je Damir Martin u samcu. Damir je krenuo sigurno ne ispuštajući drugo mjesto iza Kreka iz Slovenije koji je ostao vjeran svom juniroskom stilu veslanja jako do pola, a onda ručna i laganini do cilja pa je tako na pola utruke prepustio prvo mjesto Damiru koji je mirno priveo utrku kraju, a drugo mjesto zauzeo je skifista iz Bugarske, te su njih dvojica izborili polufinale u subotu u 12:16/12:29.

Sretno svima sutra, više informacija o uspjehu naših reprezentativaca u nedjelju nakon finala.

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post