Upisi u školu veslanja

Gosp. Srećko Šuk novi izbornik

Iako je Olimpijski ciklus tek završio Hrvatski veslački savez odlučio je ne živjeti na lovorikama i odlučno krenuo u novi Olimpijski ciklus. Nakon isteka uspješnog mandata gosp. Krešimira Ižakovića raspisan je natječaj za izbornika Hrvatske veslačke vrste, a Izvršni odbor izglasao je četverogodišnji mandat, odnosno povjerio je tu čast i obvezu gosp. Srećku Šuku. 

Gosp. Šuk u veslanju je cijeli život, a cijelokupno svoje djelovanje proveo je, isto kao i novoizabrani predsjednik Hrvatskog veslačkog saveza gosp. Zlatko Buzina, u veslačkom klubu “Croatia” iz Zagreba počevši od kormilara pa sve do glavnog trenera. Također u svojoj bogatoj veslačkoj karijeri može se pohvaliti činjenicom da je bio izbornik brončanog osmerca iz Sydney-a. Također jedno vrijeme obnašao je i dužnosti glavnog tajnika Veslačkog saveza Zagreba. Ove godine imao je priliku trenirati i članice našeg kluba, sestre Milošević koje su se plasirale na Europsko prvenstvo.

Ovim putem veslački klub Trešnjevka novom izborniku želi čestitati i poželjeti puno sportskih uspjeha!!! 

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post