Upisi u školu veslanja

Prošle subote skupina entuzijasta, njih 20-ak, otisnulo se na planinarski pothvat krenuvši iz Zagreba rano ujutro prema Krasnom. Krasno je bila početna točka 30-ak kilometara dugog puta koja je vodila preko Zavižana sve do Alana. Hrabri vođe puta, Rubac i Brada predvodili su skupinu koja je sadržavala članice i članice VKT-a od juniora sve do veterana, pa čak i trenera Kempesa i ponekih gostiju kao što je naša reprezentativka Sonja Kešerac. Put je, koliko saznajemo prošao bez većih poteškoća, osim Dore koja je uganula zglob, ali je hrabro izdržala do kraja. Prema dobivenim slikama (VIDI GALERIJU!!!) možemo vidjeti da su svi oduševljeni pothvatom, a mi ostali smrtnicimožemo samo žaliti što nismo bili tamo.

Rečeno je da ovakav pothvat neće ostat sa, već da se sprema nova ruta idući mjesec!!! Do tada uživajte u prekrasnim prizorima s Velebita u našim galerijama!!! 

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post