Upisi u školu veslanja

Daljinska regata u Bernu

Iako je sezona završila i službeno su počele pripreme za novu sezonu, a time je počeo i novi olimpijski ciklus pod vodstvom novg predsjednika i izbornika HVS-a. U klubu se stvari odvijaju s velikim stilom pa tako u novu sezonu ulazimo s renoviranim klubom. Renovacija je uključivala obnovu muške i ženske svlačionice, uređivanja prostora teretane i krečenje cijelog kluba, kao i postavljanje soalrnih ploča za.
Treneri su snažno krenuli u pripreme za novu sezonu, a zajedno s njim i veslači. Naš srebrni olimpijac Damir imat će priliku odmjeriti snage s njaboljim svjetskim skifistima na dvjema daljinskom regatama, prva je ovog vikenda u Bernu, Armada Cup, a dovoljno je reći da će nastupiti Ondrej Synek, Marcel Hacker i mnogi drugi. Damir zajedno s trenerom Petrovićem otputovao je jutros u Bern a rezultate ćemo Vam prenijeti.
Damiru želimo uspješan nastup, a svima uspješne pripreme za novu sezonu, kako bismo uspjeli andmašiti rezultate iz protekle sezone, a letvica je postavljena jako visoko ove godine!!!

Ispričavam se svima na jučerašnjoj dezinformaciji,ali nadam se da mi nećete uzeti za zlo pošto su nove vijesti još bolje. Damir Martin u kategoriji seniora zauzeo je 4. mjesto na daljinskoj regati u Bernu, poznatu pod nazivom Armada Cup. Ukupno je bio 7. najbrži skif, ispred njega su se našli, od poznatijih imena Taimsoo Kaspar, sudionik Olimpijskih igara u Londonu u četvercu na pariće, a i česti sudionik regate Croatia Open, zatim jedan od najjačih ljudi današnjice, barem što se veslanja tiče, Ondrej Synek, osvajač medalje u samcu u Londonu, te Aleksandar Aleksandrov, također sudionik OI u samcu, za njega će se još čuti jer je dočko još u kategoriji do 23 godine. Najbrže vrijeme ukupno imao je član švicarskog četverca na pariće s Olimpijskih igara koji je zauzeo 12. mjesto, a ispred Damira bila su i dva člana švicarskog lakog četverca “bez”, dva Simona koji su u Londonu zauzeli 5. mjesto. Na Armada Cup-u važno je poznavati stazu jer odjednom starta 30 samaca i svatko bira svoju putanju. Takav oblik natjecanja je nešto na što u Hrvatskoj nismo navikli, ali to bi bilo kao da se organizira daljinska od Šibenika do Skradina, a da svi kreću odjednom, moram priznat veoma interesantno zvuči zamisliit 30 samaca na startu. Uglavnom Damiru sve čestitke na izvrsnom rezultatu, sad kad je upoznao stazu druge godine mogao bi biti još bolji, sad koliko saznajem slijedi mu daljnji rad i nastup na još jednoj inozemnoj daljinskoj regati gdje će mu društvo praviti Estonci koji su se zaputili prema Zatonu na pripreme.

Ukupne rezultate možete naći na http://www.bkw-armadacup.ch/de/results

Damiru još jednom čestitamo na izvrsnom rezultatu

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post