Upisi u školu veslanja

Ovaj vikend na rasporedu daljinske regate!

Na Jarunu je jutros održana daljinska regata kao uvod u novu veslačku sezonu. Rezultati (možete ih naći na www.vsz.hr) će poslužiti kao trenutni indikator forme, ali i kao dobra kontrola na proljeće, da se uvidi napredak. Naši veslači ostvarili su rezultate od solidnih do odličnih.


Krenimo s najmlađima dakle samac mlađih juniorki gdje su nastupile Iva Kušurin i Julia Ivy McCullogh i zauzele su 4. odnosno 5. mjesto. U duplo većoj disciplini, dakle dvojcu na pariće Irena Milardović i Mia MIčuda novopečene mlađe juniorke zauztele su drugu poziciju.Kod dečkiju u samcima su nastupili Leon Bulić koji je završio kao treći, te Boris Cesarec koji se plasirao na deveto mjesto. Leonu svaka čast na plasmanu. U dvojcu “bez” Kabalin i Štefanac su bili najbrži, a u dvojcu na pariće Stipanović i Mandić zauzeli su treće mjesto, dok su Lozo i Radinović zauzeli petu poziciju,
Kod juniorki u samcima veliki dvoboj reprezentativnih kolegica Ivane Krkljuš iz Vukovara i naše Žane Krakić, nažalost, ovaj puta za samo 2 sekunde je bila brža Ivana, tako da je Žana zauzela drugo mjesto, iza njih su ostale Lucija Rubinjoni na trećem mjestu, te Valentina Pleić na petome. Žani čestitke na sjajnoj borbi. U muškoj konkurenciji u samcima nismo bili tako uspješni, Hartl je zauzeo peto mjesto, a Biloš je bio deseti.
Marcela MIlošević doslovno je razbila konkurenciju i odveslala u sjajnom vremenu, dok joj je sestra Karla na kraju zauzela četvrto mjesto. Marceli iskrene čestitke uz nadanja da su svi medicinski problemi iza nje i da će iduću sezonu dočekati spremnija nego ikad, a sad pokazuje da je na pravom putu.
Kod seniora B novopridošli Trucek je u samcu doveslao do drugog mjesta, Demović do trećeg, a Knežević do četvrtog. I spomenimo još samo dvojac “bez” seionra gdje su najbrži bili blizanci Begović, dok su naše posade Bilić, Vukovski, te Mašina, Krakić zauzeli šesto, odnosno sedmo mjesto.

Damir i ostali sudionici četverca na pariće otputovali su u Italiju na daljinsku regatu u organizaciji proizvođača Fillipija gdje će sutra odmjeriti snage s zvučim imenima svjetskog veslanja, o njihovim rezultatima ćemo Vas izvjestiti čim saznamo.

Svima još jednom čestitke na rezultatima i poruka da je pred njima zima i naporan rad prema napretku. A reprezentativcima sretno sutra!!!

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post