Upisi u školu veslanja

Daljinska i OKI veslački triatlon

Danas dva veslačka događaja, jedan na moru, a jedan uz savu. Vrijeme ugodno na oba događaja, a rezultati također ugodni za nas.

Damir je na daljinskoj u Zatonu, tj. od Šibenika (topova) do Zatona došao uvjerljivo prvi. Zabilježio je vrijeme od 29:18.42, gotovo 45 sekundi iza njega na cilj je stigao Valent Sinković, a nepunih 6 sekundi iza njega stigao je i David Šain. Martin Sinković stigao je 4. s pola minute zaostatka za Davidom. Prvi od ostalih bio je Vedran Radonić, laki veslač iz HAVK Mladost.

Najbrži junior bio je Ante Ančić s vremenom 32:06.76 dok je za njim naš Zvonimir Hartl zaostao 1 minutu i 35 sekundi. Kod juniorki najbrža je bila naša Žana Krakić s vremenom 35:35.26 što je 20 sekundi iza lake veslačice HAVK Mladost, Helene Pavković, a više od dvije minute ispred juniorki Mladosti.

Pobjedu u dvojcima odnijeli su braća Begović s vremenom 29:04.68 ispred braće Skelin koji su išli 29:19. Treći su bili noovpečeni seniori iz VK Zagreb, Tomić, Anzulović s manje od minute zaostatka za pobjednicima. Naši prvi dvojac bili su također novopečeni seniori Krakić, Vukovski koji su bili 5. s vremenom 31:03, dok su odmah iza njih stigli Trucek, Bilić s vremenom 31:32.

Dok su se oni borili čamcima u Zagrebu se borba odvijala na tri fronta, prvo na ergometru, potom na biciklu i na kraju trčanje. Odaziv veslača, ali i neveslača bio je velik u otvorenoj konkurenciji kod muških prvi je bio Luka Radonić, a odmah iza njega naš Tomislav Rubinjoni, a slijedila su ih s povećim zaostatkom dva triatlonca, a tek smo onda stigli mi smrtnici. U ženskoj konkurenciji Marcela je bila prva, Karla treća. Ostale rezultate mći ćete vidjeti idućih dana na www.vsz.hr kako za daljinsku regatu tako i za triatlon.

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post