Upisi u školu veslanja

Damir Martin primio nagradu

Na današnji dan u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta dodijeljena je nagrada “Franjo Bučar”. Nagrada nosi ime po “ocu hrvatskog olimpizma”, a dodjeljuje se za višegodišnje uspješno djelovanje u sportu, osvajanje olimpijske medalje, iznimno znanstveno , stručno i pedagoško ostvarenje ili sportsko dostignuće.

Danas su se djelile nagrade za životno djelo i gosišnje nagrade prema navedenim kriterijima. Nagradu za životno djelo primili su Ratko Rudić, trener vaterpolskih olimpijskih prvaka iz Londona, te osvajač mnogbrojnih olimpijskih i svjetskih medalja, zatim Ivan Ivančić, atletski trener pod čijom je paskom Sandra Perković pokorila London i svijet, a izgleda da će i dalje tim putem, te Marinko Mikulandra, koji je svoj sportski obol ostvario u jedrenju. Uz nagradu za životno djelo primili su i premiju u iznosu od 50 000 kuna. Na velikim uspjesima do kojih su doveli svojom strućnošću i predanošću ovim putem im Veslački klub Trešnjevka šalje svoje čestitke i zahvalu.

Godišnju nagradu primili su: Damir Burić, Giovanni Cernogoraz, Vladimir Papić, Josip Pavić, Mikela Ristoski, Krunoslav Sabolić, Tonči Stipanović, Zoran Talić, Toni Tomas, Stjepan Vučković, Zdenko Zorko, te članovi srebrnog četverca na pariće Valent Sinković, Martin Sinković, David Šain i naš član koji nas čini iznimno ponsonim Damir Martin . Također uz ovu nagradu stigla je i premija od 20 000 kuna. Svima navedenim Veslački klub Trešnjevka šalje svoje čestitke i poručuje je im da i dalje streme prema napretku i predstavljaju Hrvatsku u velikom svjetlu kao što su to radili i do sada.

Još jednom čestitke svima od srca, a pogotovo našem četvercu na pariće!!!

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post