Upisi u školu veslanja

Održana je i prva regata na zagrebačkom Jarunu. Skupio se većinski Hrvastski veslački kadar na otvorenom prvenstvu Zagreba kako bi se vidjelo gdje je tko. Po onome što smo mi vidjeli mi smo na dobrom mjestu, imamo dobru bazu za dalje i sad treba nastaviti tim tempom. Kako je to danas izgledalo? Pa prema rezultatima veoma dobro 6 zlatnih odličja, 8 srebrnih, te 6 brončanih.

Zlatom su se okitili Marcela Milošević u samcu za seniorke i to na vrlo uvjerljiv način, da su nam djevojke jaka snaga potvrdila je i Žana Krakić koja je kao i Marcela uvjerljivo doveslala do zlata. Kadetkinje u dvojcu na pariće Dundić, Biloš su pokazale da i u kadetkinjama imamo jake adute. Nisu ni momci bili loši, baš naprotiv Cesarec, Kabalin, Bulić, Cipek uzeli su zlato u četvercu na pariće u junioskoj konkurenciji kao i Matijević, Davidović, Bijelić, Krmek u kadetima. A Damir je ponovno potvrdio svoju brzinu u samcu za seniore gdje je iza sebe ostavio Valenta, Martina i Davida, svoje kolege iz četverca i ponovno im bacio rukavicu izazova za naredne regate.

Srebrom su se okitili Vračević, Vujčić, Stefanović Ciglar u četvercu na pariće za juniore kao i Milić, Rogić u dvojcu na pariće za kadete, Okanović, Lozo u dvojcu “bez” za mlađe juniore. Također i veterani Grujin, Danon,Arbutina, Kanjera u četvercu “bez”, te braća Čabo u dvojcu “bez” i Boris Vračević u samcu. Djevojke u dvojcima na pariće ostale su kratke za zlato, falilo im je jako malo. Tu borbu su iskusile krakić, Bilić u kadetkinjama, te Bjelanković, Milardović u mlađim juniorkama koje su doslovno ostale bez zlata za lopticu.

Na posljednju stepenicu pobjeničkog postolja popeli su se Krizmanić, Mihalinec u dvojcu na pariće u kadetskoj konkurenciji, julia Ivy MCullogh u samcu za mlađe juniroke, kao i Valentina Pleić u samcu za juniorke, Hartl i Biloš u dvojcu za juniore, Sara Vučemilović Grgić i Dora Dragičević u dvojcu na pariće za juniorke, te Trucek, Bilić u dvojcu na pariće za seniore, ali njima nije falilo puno do sjanije medalje. I veterani za kraj Čabo, čabo, Grujin, Danon, Arbutina, Vračević, Kalan, Kanjera, korm. Milić su uzeli broncu u svojoj kategoriji.

Koliko sam čuo i pročitao teneri su zadovoljni, veslači isto. Sad malo odmora i daljnji nastavak rada kako bi bili još uspješniji jer uvijek može bolje. Svima još jednom želimo čestitai od srca i zahvaliti na sjajnoj prezentaciji našeg kluba na otvorenom prvesntvu Zagreba.

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post