Upisi u školu veslanja

Croatia Open 2013!!!

Ovaj vikend očekuje nas prava veslačka poslastica! Na zagrebačkom Jarunu snage će odmjeriti preko 1000 veslačica i veslača tijekom jutarnjih kvalifikacija i popodnevnih finala. Kao i obično prvi dan najnapetije će biti “male discipline”, odnosno samci i dvojci, dok će drugi dan biti malo više kombiniranja i velika borba nas očekuje u dvojcima na pariće, četvercima na pariće i četvrecima “bez”. Već tradiocionalno svake godine imamo sve veći i veći broj juniroksih skifova, ove godine čak 76 i to je jedna od glvanih provjera reprezentativnih kandidata, seniori pak nisu nimalo zakinuti za kokurenciju, osim sujeda, Slovenaca i Srba, tu su sad već tradiocionalno Estonci, ima i natjecatelja iz Turske, Austrije, pa čak imamo i natjecateljicu iz SAD-a, a suce iz Belgije. Sve u svemu velika međunarodna regata.  

Zbog takve napučenosti veslača, našim snagama, a ima ih ove godine trebat će velika podrška, te Vas ovim putem pozivam da dođete bodriti naše velsačice i veslače u što većem broju kako bi ostvarili što bolji rezultat. Najviše dakako očekujemo od Damira koji nas je pomalo razmazio svojim nastupima na ovoj regati gdje u samcu nezna za poraz, a u dvojcu na pariće uredno zauzima mjesto na postolju. Također tu je i Žana Krakić od koje se u juniorskoj konkurenciji očekuje puno, vidjet ćemo što može i Marcela nakon odrađene zime, a i osatli naši članovi.  

Natjecatelja je mnogo utrke će ići svake 4 minute, odnosno svakih 5 tako da nikome neće biti dosadno. Stanje prijava i informacije o rasporedu možete vidjeti na www.vsz.hr, a mi ćemo se potruditi sažeti neke od zanimljivih utrka i ovdje.

Svima puno sreće ovaj vikend, uz dobro vrijeme očekujemo i dobre rezultate 

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post