Upisi u školu veslanja

Prema najavi Hrvatskog veslačkog saveza, 23.11.2013. i 24.11.2013, u Zagrebu, održat će se seminar za trenere veslanja. Cilj seminara je okupljanje što većeg broja hrvatskih trenera kako bi analizirali uspjehe i neuspjehe godine što je za nama, te kako bi nas dr.sc. Mladen Marinović, prof. Nikola Bralić i prof. Srećko Šuk upoznali sa najnovijim smjernicama svjetskog veslanja – informacija što su dobili na netom završenom FISA Coaches conference.

Ovaj vikend, Hrvatski veslački savez, u suradnji sa Olimpijskom akademijom, organizirao je seminar za trenere veslanja. Seminar je organiziran s ciljem permanentne edukacije stručnog kadra u veslanju. Na seminar je došla velika većina hrvatskih trenera te gosti iz Slovenije. Od naših trenera, seminaru su prisustvovali Dragutin Milinković i Tomislav Blažina – oba dana, te Krešimir Petrović i Aleksandar Vukojičić – samo drugi dan. Govorilo se o periodizaciji treninga, tehnici zaveslaja, tehnici disanja…

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post