Novosti - Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
06. Travanj 2012.

Novi dvoboj Oxford vs Cambridge

Rivalstva su u sportu oduvijek, ali rivalstvo poput ovog je rijetko. Dva britanska sveučilišta Oxford i Cambridge sastaju se na rijeci Temzi usred Londona po 158. put kako bi odmjerili snage na stazi dugoj 4 milje i 374 yarda, odnosno 6,8 kilometara...

04. Travanj 2012.

SRETAN USKRS!

Svim članovima kluba, kao i njihovim obiteljima želimo sretan Uskrs. Želimo Vam da se najedete puno šunke i kolača, veslačice i veslači malo manje jer ih ipak za tjedan dana očekuje regata Croatia Open. 

01. Travanj 2012.

Pula odrađena pobjednički

Dok se u Zagrebu održavala reprezentativna provjera, ostale snage našeg kluba bile su na prvoj regati veslačkog kupa Miljenka Findrlea u Puli. Tamo su odradili vrhunski posao, sve pohvale. Naime putem kući mogli su slaviti osvojenih 14 medalja...

31. Oujak 2012.

Reprezentativna provjera

Po sunčanom, ali vjetrovitom vremenu održana je provjera reprezentativaca i potencijalnih kandidata za izbornu vrstu.

30. Oujak 2012.

Tjedan u klubu

Radni tjedan je skoro pa iza nas, ostaju nam samo još popodnevni treninzi. Sljedi uzbudljivi vikend gdje će naše posade voditi bitke na dvije fronte. Jedni idu na 1. reagtu veslačkog kupa Miljenka Findrerlea, a drugi će sudjelovati u reprezentativnoj provjeri u Zagrebu. Svima želimo puno uspjeha!!!

25. Oujak 2012.

OPZ

Dakle, u subotu je održano Otvoreno prvenstvo Zagreba, gdje su nam se pridružili gosti iz Karlovca, Rijeke, Zadra, Omišlja i Osijeka. Vrijeme je bilo sunčano uz blagi mit.

21. Oujak 2012.

Cross - slike

Pogledajte djelić atmosfere s crossa održanog u subotu, u našoj galeriji.

20. Oujak 2012.

Liječnički pregled

Dana 21.03. (srijeda) i 22.03. (četvrtak) naše veslačice i veslači obavezni su obaviti liječnički pregled. Prije odlaska na pregled, od svog trenera uzmite natjecateljske iskaznice. Cijena pregleda je 40kn.

19. Oujak 2012.

Novi četvrerac za CRO EXPRESS!

Reprezentativni četverac skul, poznatiji pod nazivom CRO EXPRESS dobio je novo oružje za borbu protiv suparnika. Riječ je o novom Filippi-jevom četvercu s karbonskim krilima. A slike čamca, koje nam je proslijedio Damir pogledajte u našoj galeriji. Premijeru bi mogao imati već ovaj vikend na regati ekonomskog fakulteta.

18. Oujak 2012.

Osvrt na daljinsku

Jučer su stigli rezultati, a danas prenosim komentar glavnog trenera, Krešimira Petrovića.