Veslački cross - Veslački klub Trešnjevka
Veslački cross

Danas po sunčanom, ali vjetorvitom vremenu, koje je više radilo problema veslačima na daljinskoj nego trkačima na nasipu održan je veslački cross za kadete i kadetkinje. Za besprijekornu organizaciju pobrinuli su se Blaž, Bojan i Mićo kao i Eka, Mirta, Jelena, Stef, Lucija, Brada, dečki kaj su bili na okretištima i Štef, ako sam nekog i zaboravio, a znam da jesam ispričavam se, ali i Vaš doprinos je bio velik. 

A sad malo o rezultatima, koje možete pronaći na navedenom linku

http://www.2shared.com/document/9-ou5Jl-/Rezultati_-_Veslaki_Kros_2012.html 

 Podijeljeno je 10 kompleta medalja, 5 djevojčicama i 5 dječacima ovisno o  godištima. Sudjelovalo je 160 netjecatelja i svi su dali svoj maksimum, vodila se velika borba do zadnjih metara, a naš klub ostvario je 5 zlatnih medalja, 5 srebrnih i 5 brončanih medalja, dakle pola medalja smo pobrali i pokazali ko je gazda, svaka Vam čast. Cure su poharale konkurenciju u kategorijama KŽ-2, KŽ-1 i KŽ/2 gdje su osvojile sva odličja, Dok su dečki uzeli zlato u KM-1 i KM/2

Pa krenimo redom. Zlatne medalje osvojili su Viola Dragojević u kategoriji KŽ -2,  Dora Dundić u kategoriji KŽ - 1Jakov Bijelić u kategoriji KM - 1Dora Bjelanković u kategoriji KŽ/2 i Lovre Lozo u kategoriji KM/2.

Srebrne medalje osvojili su: Paula Vrban u kategoriji KŽ - 2Petra Vrban u kategoriji KŽ - 1Marko Krizmanić u kategoriji KM - 1, Luka Milić u kategoriji KM/1 i Irena Milardović u kategoriji KŽ/2.

Brončanim odličjima okitili su se: Matea Vračević  u kategoriji KŽ - 2Matea Biloš u kategoriji KŽ - 1Rok Didaković u kategoriji KM/1,Mia Mičuda u  kategoriji KŽ/2 i Boris Ceasrec u kategoriji KM/2.

Čestitke svim osvajačima medalja kao i svim natejcateljima, a posebno našim Trešnjevačkim medaljašima.  Nadamo se da će idući godine broj sudionika biit još veći.

 Slike u galeriji će biti idući tjedan, a čim dobijem rezultate s daljinske bit će objavljeni za sada znam samo da ja Damir pobijedio u 1XSM,  a Rubi u 1XSMB, tak da čestitke i njima jer smo čuli da vjetar baš i nije bio prijateljski raspoložen danas. 

Galerija fotografija