Novosti - Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
23. Svibanj 2012.

Vekić izborio vizu za London!!!

Od prije nekoliko minuta veslačka ekspedicija za London bogatija je za jednog člana. Ono što mu nije uspjelo na Bledu, uspjelo mu je u Luzernu na kvalifikacijskoj ragati za Olimpijske igre. Mario Vekić na ponos svih nas uspio se plasirati na Olimpijske igre.

22. Svibanj 2012.

Nema novih putnika za London

Nažalost, naše veslačice Maja Anić i Sonja Kešerac nisu uspjele se plasirati među prve dvije posade u kvalifikacijskoj regati u Luzernu, te time nisu izborile nastup na igrama u Londonu.

22. Svibanj 2012.

Vekić u finalu olimpijskih kvalifikacija

Mario Vekić je u polufinalnoj utrci olimpijksih kvalifikacija osvojio prvo mjesto i ostao u lovu na London. Dan D je sutra, o točnom terminu bit ćete obaviješteni. Utrka nije počela bajno i nakon 500 Mario se našao na 4 mjestu s više od 4 sekunde zaostatka za vodećim...

21. Svibanj 2012.

Repasaži u Luzernu

Jučerašnjim posadama koje su ostale u borbi za Lonodon danas su se pridružili dečki iz četverca "bez", u svojoj skupini zauzelil su 4. mjesto posljednje koje je vodilo u finale iz kojeg će dvije najbolje posade u London. Trka je bila takva da je 5. posada za našom zaostala 11 sekundi...

20. Svibanj 2012.

Luzern

Sa zapada stižu također dobre vijesti. Sonja i Maja u dvojcu "bez" su izravno se plasirale u A finale, uzeli su vodstvo na početku i nisu ga ispuštale do kraja i tako izbjegle nepotrebni repasaž. Suvereno su došle ispred konkurentica i ne očekujemo ništa manje u finalu.

20. Svibanj 2012.

Trofej Beograda, drugi dan

S veseljem ponovo pišem pošto s istoka stižu samo dobre vjesti. Naši veslači su opet bili aktivni, a ta aktivnost donijela je mnoštvo odličja koja će malo povećati kilaži autobusa. Na carini će za prijaviti biti mnoštvo medalja. Sve rezultete možete vidjeti na stranicama veslačkog saveza Srbije.

19. Svibanj 2012.

Trofej Beograda

Na regati u Beogradu koja ima tradiciju dulju od 30 godina, a broj natjecatelja se povećava iz godine u godinu uputili su se i neki naši veslači. Na Savskom jezeru s kojeg nam je prije tri tjedna stiglo zlato od posade reprezentativnog četverca skul održan je prvi dan takmičenja, a izgleda da su naši veslači dobro slijedili seniorske kolege. 

16. Svibanj 2012.

Nadolazeća veslačka događanja

Idućih desteak dana očekuje nas mnogo stvari. Lucija i Žana spremaju se na pripreme u Vukovar odnosno Omišalj. Dio regatnog pogona će na regatu u Beograd, a kadetkinje i kadeti nastupit će na memorijalu prof. Jaroslava Laštovice.

15. Svibanj 2012.

Godišnja skupština

Prošli četvrtak održana je skuošitna kluba gdje je bila prilika da se skupe sve generacije kluba. Da razmijene par riječi, da čuju kakvo je poslovanje kluba bilo, da se čuju ostvareni rezultati, a i da se nagrade oni koji to zaslužuju. Ovaj izvještaj malo kasni jer smo imali malih problema s stranicom, naime netko nas je hakirao.