Upisi u školu veslanja

Ovaj vikend, na Jarunu, održalo se 31. izdanje Međunarodne regate Croatia open. Vrijeme nas je uglavnom poslužilo, bez vjetra i kiše. Organizacija je bila odlična. Do sada najveći broj sudionika na regati, a sve je teklo kao po špagici.
Nastupili smo u svim kategorijama, od kadeta do seniora. Svima čestitamo na ostvarenim rezultatima. Koliko su mogli, toliko su i pokazali. Kadeti su se nakupili medalja. Svaka grupa bila je finalna. U dublovima Izabela i Ivana osvojile su zlatne medalje, Filip i Otto srebrne medalje, Matea, Dora, Marko, Jakov, Leon i Gabi brončane medalje. Viktor i Karlo osvojili su peto mjesto, a Noah i Dino šesto. U skifovima Marko i Jakov osvojili su zlatne medalje, Filip i Izabela srebrne. Dora i Otto bili su četvrti, Ana peta, a Luka šesti.
Kod juniora A i B izdvojio bi finalnu trku četverca na pariće za juniore B. Naš četverac u sastavu Domagoj Matijević, Leon Bulić, Luka Mandić i Boris Cesarec, mirnim i sigurnim zaveslajem doveslali su do zlata. Josip Davidović, Luka Rogić, Luka Milić i Patrik Okanović velikom borbom doveslali su do srebra!
Kod senoira i seniorki, Marcela Milošević osvojila je srebrnu medalju u samcu, za seniorke A. Kod seniorki B, Žana Krakić osvojila je srebrnu medalju, a Valentina Plejić osvojila je broncu, sve u samcima.
Kod seniora, naš Damir Martin, osvojio je brončanu medalju u samcu za seniore. Uzevši u obzir da je od 11.11.2013. godine (nakon jesenje daljinske regate) do regate Croatia open, zbog ozljede, Damir ukupno imao 22 treninga na ergometru, odveslanih 275km na vodi (od toga 195 u zadnja dva tjedna prije regate) mogu biti zadovoljan izveslanim rezultatom.

Ovaj vikend održalo se do sada najveće izdanje Međunarodne regate Croatia open. Preko 1200 sudionika iz 14 zemalja.

Još jedamput čestitke svima!

Podijeli:

Povezano

OBAVIJEST

Otac našeg dugogodišnjeg trenera jučer je preminuo 69.godini života. Duboko suosjećamo s vašom boli. Iskrena sućut obitelji!  Počivao u miru!

Pročitaj post