Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
26. Srpanj 2014.

Karla i Žana šeste!

Čestitamo ženskom dvojcu bez kormilara Žani Krakić, Karli Milošević i treneru Dragutinu Milinkoviću na osvojenom šestom mjestu na Svjetskom seniorskom Prvenstvu U23 u Vareseu! 
Od ostalih ekipa, četverac bez kormilara osvojio je prvo mjesto u B finalu, naša Valentina Plejić 6. mjesto u C finalu, a laki skif Luka Radonić izborio je B finale, koje vesla sutra.

25. Srpanj 2014.

Valentina izborila C finale!

Naša skifistica, Valentina Plejić današnjim nastupima izborila je C finale!

Čestitamo! 

24. Srpanj 2014.

Karla i Žana izborile finale SP U23 u Vareseu!

Osvojivši drugo mjesto u repasažu, Žana Krakić i Karla Milošević izborile su finale ženskog dvojca bez kormilara na SP U23 u Vareseu! Naša skifistica, Valentina Plejić, osvojivši treće mjesto u eliminacijskoj utrci, kroz repasaž će se boriti za ulazak u polufinale.

Čestitamo! 

23. Srpanj 2014.

Prvi dan SP-a Varese

Prvog dana Svjetskog seniorskog U23 prvenstva u Vareseu, naša Karla i Žana, u dvojcu bez kormilara, osvojile su peto mjesto u svojoj skupini. Četverac bez i laki samac osvojili su drugo mjesto u svojim skupinama. Sutra se nastavljaju trke, kad ćemo pratiti i prvi nastup Valentine u samcu.  

21. Srpanj 2014.

Karla, Žana, Valentina i trener Milinković otputovali u Varese

Danas u jutarnjim satima Karla Milošević, Žana Krakić i Valentina Plejić, sa trenerom Dragutinom Milinkovićem, otputovali su u Varese na Svjetsko seniorsko U23 prvenstvo