Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
30. Oujak 2013.

OPZ 2013.!

Održana je i prva regata na zagrebačkom Jarunu. Skupio se većinski Hrvastski veslački kadar na otvorenom prvenstvu Zagreba kako bi se vidjelo gdje je tko.

29. Oujak 2013.

Tomislav Blažina diplomirao!

Naš klub postao je bogatiji za još jednu diplomu s kineziološkog fakuklteta. Ovim putem želimo poslati iskrene čestitke Tomislavu Blažini na zasluženoj diplomi.

24. Oujak 2013.

Sezona i službeno otvorena

Malo veća temperatura iznad ništice je bila dovoljna da se veslačice i veslači izvuku iz kluba i sjednu u čamce skupljaljući vrlo vrijedne prve kilometre, neki su ih sakupili više, neki malo manje...

17. Oujak 2013.

Gotova i daljinska, te 8*1000m za kadete i studente

Bogati veslački vikend završili su veslači na Jarunu veslajući daljinsku regatu, te kadeti i studeti na ergometrima. Rezultate možete naći na www.vsz.hr Mi smo kao i obično ovaj vikend postigli značajne rezultate, a svoj osvrt i pregled rezultata iznio je i glavni trener Krešimir Petrović, čiji izvještaj prenosimo u nastavku.

16. Oujak 2013.

Održan veslački cross

Pod današnjim zimskim suncem održan je veslački cross na Savskom nasipu. Trćalo ovisno o godištu, ali najduže do prvog mosta! Cross je pohodilo oko 150-ero djece od kojih je svatko dao svoj maksimum, a najbolji u svakom godištu nagrađeni su medaljama.