Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
15. Travanj 2012.

Croatia Open drugi čin

Drugi dan regate donio je uzbuđenja u većim posadama, vrijeme slično kao jučer uz malu kišu tijekom jutra. Pa krenimo od kadeta jer su oni primili prva odličja drugog dana. Kadeti i kadetkinje povećali su broj medalja osvojenih jučer. 

14. Travanj 2012.

Croatia Open prvi čin

Evo prvi dan je završio. Pod stalnom prijetnjom kiiše i uz lagani bočni vjetar održane su mnogobrojne utrke. Rezultati bi mogli biti i bolji, ali i gori. Dvojac "bez" juniora B Doklestić, Kabalin otvorio je finalne trke s 4.mjestom.

11. Travanj 2012.

Za vikend Croatia Open!!!

Za vikend nam dolazi jedna od najjačih, ako ne i najjača regata u ovom dijelu Europe za ovaj dio godine. Nema više nikakvog skrivanja, što je napravljeno, napravljeno je, rezultati će izaći na vidjelo i vidjet ćemo tko će imati razloga za zadovoljstvo, a tko će dobro razmisliti što je pošlo po krivu.

08. Travanj 2012.

Cambridge pobijedio po 81. put

Novi dvoboj britanskih sveučilišta obilvao je brojnim događajima i neka bude žao svima koji su ga propustili. Otkad ja pratim njihove dvoboje ovake drame nije bilo, Sami start na nemirnoj Temzi bolje je iskoristila posada Oxforda, a i prvi zavoj je bio u njihovu stranu što je natjeralo posadu Cambridga na žestok odgovor.

06. Travanj 2012.

Novi dvoboj Oxford vs Cambridge

Rivalstva su u sportu oduvijek, ali rivalstvo poput ovog je rijetko. Dva britanska sveučilišta Oxford i Cambridge sastaju se na rijeci Temzi usred Londona po 158. put kako bi odmjerili snage na stazi dugoj 4 milje i 374 yarda, odnosno 6,8 kilometara...