Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
03. Srpanj 2012.

Komentar na crtu i na vijest sa stranice HAVK Mladost

Čitajući komentare na stranici HAVK „Mladosti“ u vezi izbora U23 veslačke izborne vrste, moram ispraviti dva netočna navoda. Prvi netočan navod je slijedeći...

03. Srpanj 2012.

Komentar gl. trenera na 'crtu' za U23

Čitajući komentare na stranici HAVK „Mladosti“ u vezi izbora U23 veslačke izborne vrste, moram ispraviti dva netočna navoda. Prvi netočan navod je slijedeći: „BLŽ2x, Marcela i Karla Milošević, VK Trešnjevka i Korana“. Sestre Karla i Marcela Milošević te njihov brat Matija treniraju i nastupaju za veslački klub „Trešnjevka“.

01. Srpanj 2012.

Nove vijesti

Održane ja kriterijska regata za SP U23 na Jarunu u suženim stazama s mnoštvom lopoča, usprkos svim nedaćama braća Radonić izveslala su A normu i svaka im čast na postignutom rezultatu. 

18. Lipanj 2012.

Četverac prvi u Minhenu, Trešnjevka prva u Ogulinu

Čestitamo našem četvercu na trećoj uzastopnoj pobjedi i osvajanju ukupnog pobjednika Svjetskog kupa. Nakon Beograda i Luzerna, gdje su Njemce pobjedili za pola dužine čamca (cca 1 sekundu), u Minhenu su od prvih do zadnjih petsto metara povećavali prednost...

12. Lipanj 2012.

RWC III, Munich & VKMF Sabljaci

Ovaj vikend očekuju nas nova veslačka uzbuđenja. Regatni pogon putuje na novu postaju veslačkog kupa u Ogulin na Sabljake gdje će ukrstiti vesla s ostalim na stazi od 1000 metara.