Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
09. Svibanj 2016.

DAMIR MARTIN I BRAĆA SINKOVIĆ EUROPSKI PRVACI!!

Europsko prvenstvo u njemačkom Brandenburgu završilo je velikim pobjedama našega Damira Martina i braće Sinković. 
Čestitamo braći Sinković i našem Damiru na nevjerojatnim utrkama i osvojenom europskom zlatu u izrazito teškim uvjetima.
Damir je uvjerljivom pobjedom (8:05.59), čak 14 sekundi ispred Litvanca Mindaugasa Griškonisa, i velikih 20 sekundi ispred aktualnog svjetskog prvaka, Čeha Ondreja Syneka. 
Braća Sinković su također velikom pobjedom sa vremenom (7:06.33), 8 sekundi ispred Nijemca Hacker/Krüger, i više od 11 sekundi ispred trećeplasiranih Litvanca Mascinskas/Ritter.
Luka Radonić je nakon teške polufinalne utrke završio na ukupno 6. mjestu. Naše sestre Milošević, bile su 5. u B finalu (7:41,52) i zauzele ukupno 11. mjesto, a muški dvojac Šain/Čavrlj su bili prvi u C finalu i zauzeli ukupno 13. mjesto. Iskrene čestitke!!

Rezultate možete pogledati ovdje.
Čestitamo reprezentativcima na uspjehu, za dva tjedna je kvalifikacijska utrka za OI u Riu. Nadamo se da ćemo imati još predstavnika na Olimpijskim igrama!Smile

Pričitajte što sedma sila piše o aktualnim europskim prvacima:
Večernji list
Slobodna Dalmacija
Dnevno.hr
Jutarnji list

08. Svibanj 2016.

Juniorska regata u Münchenu

Naši juniori i juniorke su nastupili ovaj vikend na regati u Münchenu! Prvi dan Jakov Bijelić (1xJMB) je bio drugi u svojoj skupini, Bruna Milinović i Julie (2-JŽA) prve u B finalu, a Boris četvrti u svojoj skupini u 2xJMA.
Drugi dan Boris Cesarec je bio peti u kombinaciju 4x (Soldo/Cesarec/Grgić/Girotto). Imali su odličnu trku i na kraju završili na petom mjestu. Borba je bila od početka do kraja utrke. Julia Ivy McCullough i Bruna su bile treće u svojoj skupini, a Jakov isto treći u svojoj skupini.
Sve rezultate možete pogledati ovdje.

08. Svibanj 2016.

5. VKMF VUKOVAR

Promocija novih klupskih kombinezona upriličena je na najbolji mogući način, ukupnom pobjedom na 5. regati VKMF-a u Gradu Heroju. Bravo za sve koji su veslali u Vukovaru! Smile
Ove medalje smo osvojili u Vukovaru:
1. MJESTO:
1XKŽ - Victoria Glogolja
4-JMB - Luka Jekić, Ante Čanić, Noah Kordić, Dominik Vukmanić (KOM CRO/TRE)
1XJŽB - Bianka Milinović
1XJŽA - Izabela Krakić
2XJŽA - Bianka Milinović, Mia Mičuda
2. MJESTO:
1XKM - Ante Zečević
4XKM - Robert Grgac, Luka Kovač, Mislav Penezić, Marko Gutowski
2XJMB - Filip Mihalinec, Leon Puljević
2XJŽB - Hana Bilić, Hana Habajec
1XJMA - Luka Milić
2-JMA - Leon Bulić, Luka Mandić
4- JMA - Vinko Zoričić, Otto Skypala, Viktor Pujas, Filip Varaždinec
2XJŽA - Dora Dundić, Matea Vračević
3. MJESTO:
2XKŽ - Iva Jelić, Ania Avirović
2XJŽB - Ivana Hrkać, Anamarija Popko
2-SM - Leon Bulić, Luka Mandić
Sve rezultate možete pogledati ovdje.
Ukupno bodovanje kupa po kategorijama možete pogledati ovdje.
Po ukupnom bodovanju smo trenutno drugi sa 697,1 boda, iza vodeće Mladosti (764,2 boda). 
Galeriju slika pogledajte i na našem facebook profilnu klikom ovdje.

25. Travanj 2016.

4. VKMF I INTERCITY REGATA 2016.

Ovoga vikenda na Jarunu je odražana četvrta po redu kup regata Miljenka Finderlea (u subotu 23.4.2016.), a u nedjelju (24.04.2016.) je održana InterCity regata. U kupu smo ukupno završili na drugom mjestu iza vodeće Mladosti. Kakve su rezulate ostvarili naši veslači i veslačice pročitajte na opširnije.
Sve rezulate 4. VKMF regate možete pogledati ovdje.
Sve rezulate InterCity regate možete pogledati ovdje.

18. Travanj 2016.

VELIKI USPJEH HRVATSKIH VESLAČA NA SK U VARASEU

Svjetski kup u Varaseu završio je uvjerljivim pobjedama našeg Damira Martina u samcu (7:10,23) i braće Sinković dvojcu na pariće (6:33,10). Luka Radonić je u samcu za lake seniore ostvario nezapamćen rezultat. Drugo mjesto i srebrnu medalju (sa vremenom 6:58,55) osvojio je dan prije (u subotu) i time najavio svoj ulazak u elitu najboljih svjetskih lakih samaca. Osvajanjem dva zlata i jednim srebrom, Hrvatska je ukupno treća na ljestvici osvojenih medalja u Svjetskom kupu 2016. Iskrene čestitke svima na izvanrednim rezultatima na svjetskom kupu!!
Sljedeći svjetski kup je u Luzernu (27.-29.05.2016.), a par dana prije svjetskog kupa je kvalifikacijska regata za Olimpijske igre u Rio de Janeiru (22.-25.05.2016.) također u Luzernu.
Rezultati 1. Svjetskog kupa u Varaseu