Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
11. Srpanj 2016.

Europsko juniorsko prvenstvo- Litva- Trakai

Ovoga vikenda juniori su nastupili na europskom prvenstvu u litvanskom Trakaiju. Naše cure Julie i Bruna su u dvojcu bez kormilara bile prve u B finalu (ukupno 7.mjesto) sa vremenom 7:49,76. Teuta Lea Stojakovic bila je šesta sa vremenom 8:06,94, Patrik Farkaš je u muškom samcu bio drugi u B finalu (ukupno 8.mjesto) sa vremenom 7:18,84, Četverac na pariće Zvonimir Soldo, Boris Cesarec, Ivan Grgic i Mihael Girotto su izborili B finale ali nisu nastupili zbog bolesti, a dvojac bez kormilara Patrik i Anton Lončarić su bili 4 u B finalu (ukupno 10.mjesto) sa vremenom 7:11,76. Juniorski osmerac je bio drugi u B finalu, ukupno 8.mjesto sa vremenom 5:57,51. Čestitamo svima!! 
Sve rezultate možete vidjeti na stranici worldrowing.com

28. Lipanj 2016.

Sabljaci, Bakar finale kupa

U veslačkom kupu Miljenka Finderlea, VK Trešnjevka je bila ukupno druga iza HAVK Mladost koja je osvojila ovogodišnji kup! Čestitamo!! Rezultate posljednje kup regate koja se održala 18.06.2016. na Sabljacima i ukupno bodovanje možete pogledati na stranicama VSZ-a  a slike na našoj Facebook stranici.  Nakon Sabljaka naši kadeti i mlađi juniori su u nedjelju nastupili na Youth Challenge Regatti na Bledu. Rezultate možete pogledati na http://www.timing-mojstrana.com/starastran/Veslanje/, a slike ovdje.

A ove subote (25.06.2016.) smo nastupili u Bakru na finalu kupa. Rezultate možete pogledati ovdje, a slike u našoj galeriji u nastavku!

20. Lipanj 2016.

DAMIR IZVRSTAN DRUGI IZA AKTUALNOG OLIMPIJSKOG POBJEDNIKA

Odličnom utrkom naš Damir Martin je završio na drugom mjestu (6:39.14) na svjetskom kupu u Poznanu iza aktualnog olimpijskog pobjednika novozelanđanina Mahea Drysdalea (6:37,81)! Bravoooooo Damire na lavovskoj borbi jedva čekamoo Rio!! 
Luka Radonić je lakom samcu ponovo pokazao da je u vrhu svjetske elite, također je osvojio srebrnu medalju sa vremenom 6:59.86. A naša Marcela, ovoga je puta nastupila u skifu i zauzela je prvo mjesto u D finalu ženskih samaca  sa vremenom 7:44.69, ukupno 19. mjesto. Čestitamo svima na ostvarenim rezultatima!
Sve rezultate možete pogledati ovdje.

13. Lipanj 2016.

BLED 2016.

NEDJELJA:
Mia je bila šesta u A finalu u 1XJWA, u 2XJWA Izabela i Aria (Iktus) bile su 4. u A finalu, 4xJMA Boris, Girotto(GLA), Soldo (MLA) i Fran (MLA) bili su drugi, cure u 2-JWA (u konkureciji SWA) Julie i Bruna također druge u A finalu, kao i JAKOV u 1XJMB. U B finalu Bianka je bila peta u 1xJWB, a 4-JMA (Bulić, Milić, Manda i Tino (Arupinum)) su bili treći u B finalu. 
SUBOTA:
Boris i Girotto su u 2xJMA bili treći kao i Bulić i Tino u 2-JMA. Milić i Manda bili su četvrti u 2-JMA , IZABELA bila PRVA u 1XJŽB, Bianka i Iva bile šeste u 2xJŽB , Jakov peti u 1XJMB, Julie i Bruna druge u 2-JŽA (u seniorskoj konkurenciji), a Mia je bila peta u 1XJWA.
PETAK:
Svi su ušli u A finale!! Leon Bulić i Tino(Arupinum) u 2-JMA,Luka Milić i Luka Mandić isto u 2- JMA, Izabela u 1xJWB,Boris Cesarec i Girotto(Glagoljas) u 2xJMA, Jakov Bijelić u 1XJMB, Mia Mičuda u 1XJWA i Bianka Milinović i Iva Talijić (VK Jarun) u 2x JWB!!! Bravoooo za sve, sutra samo jakooo!!
Pogledaj galeriju u nastavku ili na našoj FACEBOOK stranici!

07. Lipanj 2016.

Međunarodna regata JUMBO 2016.

Ovoga vikenda na Jarunu se održala međunarodna regata JUMBO u organizaciji VK Jaruna u suradnji sa HVS i VSZom. Po pravom proljetnom vremenom sa puno sunca, ali i vjetra i malo kiše, ostvarili smo ove rezultate.

SUBOTA
1.MJESTO:
2-JŽA - Julia Ivy McCullough, Bruna Milinović
2.MJESTO:
GIG KŽB - kombinacija sa VK Croatia
4x KŽA - kombinacija sa VK Arupinum
1xJMA - Boris Cesarec
3. MJESTO:
2-SMA - Josip Milić, Luka Stefanović
GIG KMB - Mate Rodić, Karlo Stipić, Jan Gojić, Jan Holjevac, Borna Juras
GIG KMB - kombinacija sa VK Croatia

NEDJELJA
1. MJESTO:
1XJMB - Jakov Bijelić
4XJŽA - Bruna Milinović, Julia Ivy McCullough, Lucijana Bogdanovski, Lara Katarina Žaja- kombinacija sa VK Zagreb
1XKŽA - 
2. MJESTO:

1XLJŽA - Bianka Milinović
4XJMA - Boris Cesarec je veslao kombinaciju sa Ivan-Ante Grgic (IKTUS), Mihael Girotto (GLAGOLJAŠ), Domagoj Barbaca (MORNAR)
3. MJESTO:
2XJŽB - Anamarija Popoko, Ivana Hrkać
1XJŽB - Izabela Krakić
4-SMA - Marin Mašina, Karlo Bilić, Josip Milić, Nikša Demović