Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
07. Lipanj 2012.

Preminuo srpski veslač

Ovim putem izražavamo iskrenu sućut obitelji preminulog veslača Nemanje Nešića(1988.) kao i sportskim prijeteljima iz veslačkog kluba Smederevo. Nemanja je bio član srpske reprezentacije, a trenutno u pripremama za treći svjetski kup u dispciplini laki dvojac na pariće.

27. Svibanj 2012.

CRO EXPRESS nikad ne kasni

Sjajna utrka muškog četverca skul rezultirala je još jednom pobjedom našeg četverca. Iako su Rusi, vjerojatno nošeni elanom postignutog svjetskog kupa izletili iz blokova i imali čak u jednom trenutku prije 1000 metara...

26. Svibanj 2012.

Iznenađenja u Luzernu

Danas na raspredu su bile polufinalne utrke i repasaži, kao i C i D finala. Nakon jučerašnjih brzih trka, četveraca skul Hrvatska 5:35.10, a potom i Rusa 5:33.15, a dodajmo i ovim vremenima vrijeme Britanskog četverca bez od 5:37.86 ni danas nije nedostajalo uzbuđenja, ali su vremena skromnija.

25. Svibanj 2012.

Prvi dan RWC II

U kvalifikacijskim grupama muškog četverca skul danas se išlo brzo, i to jako brzo. Prvo su naši dečki pokazali svima da rezultat iz Beograda nije šala i da mogu i brže i skinuli su najbolje svjetsko vrijeme.

24. Svibanj 2012.

RWC II, Luzern

Voda na Crvenom jezeru nije se još smirila od netom održanih olimpijskih kvalifikacija, a već na nju dolaze već osigurani Olimpijci u jeku priprema za najveći sportski događaj godine.