Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
03. Srpanj 2012.

Komentar gl. trenera na 'crtu' za U23

Čitajući komentare na stranici HAVK „Mladosti“ u vezi izbora U23 veslačke izborne vrste, moram ispraviti dva netočna navoda. Prvi netočan navod je slijedeći: „BLŽ2x, Marcela i Karla Milošević, VK Trešnjevka i Korana“. Sestre Karla i Marcela Milošević te njihov brat Matija treniraju i nastupaju za veslački klub „Trešnjevka“.

03. Srpanj 2012.

Komentar na crtu i na vijest sa stranice HAVK Mladost

Čitajući komentare na stranici HAVK „Mladosti“ u vezi izbora U23 veslačke izborne vrste, moram ispraviti dva netočna navoda. Prvi netočan navod je slijedeći...

01. Srpanj 2012.

Nove vijesti

Održane ja kriterijska regata za SP U23 na Jarunu u suženim stazama s mnoštvom lopoča, usprkos svim nedaćama braća Radonić izveslala su A normu i svaka im čast na postignutom rezultatu. 

18. Lipanj 2012.

Četverac prvi u Minhenu, Trešnjevka prva u Ogulinu

Čestitamo našem četvercu na trećoj uzastopnoj pobjedi i osvajanju ukupnog pobjednika Svjetskog kupa. Nakon Beograda i Luzerna, gdje su Njemce pobjedili za pola dužine čamca (cca 1 sekundu), u Minhenu su od prvih do zadnjih petsto metara povećavali prednost...

12. Lipanj 2012.

Branimir Bašić izabran za predsjednika Zagrebačkog športskog saveza

Dugogodišnji predsjednik Veslačkog saveza Zagreba i član uprave našeg kluba, gosp. Branimir Bašić, danas je izabran za predsjednika Zagrebačkog športskog saveza.