Novosti - Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
13. Prosinac 2012.

Novi Concept Dynamic ergometar u klubu

Kako bi poboljšali uvijete treniranja našeg srebrnog olimpijca Damira Martina, kao i ostalih veslačica i veslača u klubu, naš drugi olimpijac Ante Kušurin, kupio je i donirao klubu Concept Dynamic ergometar sa PM4 monitorom.

05. Prosinac 2012.

Dopuna rezultata testiranja!!!

Žana Krakić pristupila je testiranju naknadno, al je rezultat bio fenomenalan odvukla je dionicu u prosjeku 1:55,0 odnosno u vremenu od 23:00,1 svaka čast!

03. Prosinac 2012.

Održano inicijalno testiranje

Danas u prostorijama kluba održano je iniciijalno testiranje na  6km. Prva vijest koja je stigla jest o izveslanom rezultatu Damira Martina koji je dionicu prešao u vremenu od 18:34.8, što u prosjeku iznosi gotovo nestvarnih 1:32,8.

30. Studeni 2012.

Damir Martin primio nagradu

Na današnji dan u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta dodijeljena je nagrada "Franjo Bučar". Nagrada nosi ime po "ocu hrvatskog olimpizma", a dodjeljuje se za višegodišnje uspješno djelovanje u sportu, osvajanje olimpijske medalje, iznimno znanstveno , stručno i pedagoško ostvarenje ili sportsko dostignuće.

24. Studeni 2012.

Daljinska i OKI veslački triatlon

Danas dva veslačka događaja, jedan na moru, a jedan uz savu. Vrijeme ugodno na oba događaja, a rezultati također ugodni za nas.

20. Studeni 2012.

Malo novosti

Pošto nema vijesti to ne znači da se ne radi, baš suprotno radi se na veliko. Trenutno su u tijeku prirpreme u Zatonu, gdje naši seniori i juniori, odnosno seniorke i juniorke skuljalju kilometre pred zimu.

11. Studeni 2012.

SilverSkiff 2012!!!

Pobjednik ovogodišnjeg izdanja SilverSkiff regate je njemac Jost Schoemann-Finck inače član lakog njemačkog osmerca s ovogodišnjeg svjetskog prvenstva za neolimpijske discipline u Plovdivu. Iza njega plasirao se talijan Pegoraro član lakog četverca na pariće koji je u Plovdivu zauzeo četvrto mjesto.

10. Studeni 2012.

Ovaj vikend na rasporedu daljinske regate!

Na Jarunu je jutros održana daljinska regata kao uvod u novu veslačku sezonu. Rezultati (možete ih naći na www.vsz.hr) će poslužiti kao trenutni indikator forme, ali i kao dobra kontrola na proljeće, da se uvidi napredak. Naši veslači ostvarili su rezultate od solidnih do odličnih.

06. Studeni 2012.

Veslački klub Trešnjevka u novom ruhu!!!

Pozivamo sve članove i prijatelje kluba da u četvrtak 08.11.2012. u 19 sati dođu na otvorenje obnovljenih klupskih prostorija te da još jedanput zajednički pozdravimo našeg srebrnog olimpijca Damira Martina.

27. Listopad 2012.

Damir 4.!!!

Ispričavam se svima na jučerašnjoj dezinformaciji,ali nadam se da mi nećete uzeti za zlo pošto su nove vijesti još bolje. Damir Martin u kategoriji seniora zauzeo je 4. mjesto na daljinskoj regati u Bernu, poznatu pod nazivom Armada Cup. Ukupno je bio 7. najbrži skif...