Novosti - Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
11. Kolovoz 2012.

Damiru pripala velika čast- nositi će hrvatsku zastavu na zatvaranju OI u Londonu

Čast nošenja hrvatske zastave na zatvaranju olimpijskih igara pripala je veslačima srebrnog četverca. Nakon bacanja kockica, između valenta, davida i damira (koji su ostali u londonu) velika čast nošenja zastave pripala je upravo Damiru Martinu.

07. Kolovoz 2012.

Croexpress u medijima...

Zanimljiv članak o Damiru Martinu, članu Croexpressa i na što smo IZUZETNO ponosni, članu i veslaču našeg kluba.

03. Kolovoz 2012.

Fantastično drugo mjesto

Čestitamo dečkima, trenerima, roditeljima i svima koji su bili uz njih na ovom fantastičnom ostvarenju i ispunjenju životnih snova. Naravno da će biti još puno prilika, ali uživajte punim srcem i plućima u ovom trenutku i nemojte za ničim žaliti!!!

02. Kolovoz 2012.

Drugo javljanje Damira Martina sa OI!!!

Pozdrav!
Hvala Vam na čestitkama! Stvarno nam je danas išlo odlično. Prvo bih se želio zahvalit na ogromnoj podršci! Čast mi je branit boje Hrvatske i VK Trešnjevke na ovakvoj regati! Evo mali rezime utrka...

28. Srpanj 2012.

I Mario prošao dalje!

Nakon četverca, i naš skifist Mario Vekić izborio je direktan prolazak dalje. Sigurnim drugim mjestom iza favorita, čeha Ondreja Synek, Mario je izborio četvrtfinale. BRAVO MARIO!!!

28. Srpanj 2012.

Počelo je...

Bravo dečki, probili ste led! Prva utrka je iza vas i što je najvažnije prvi ste. Vjerujemo da je ona psihički bila vrlo zahtjevna. Uvijek i u svakom trenutku smo uz vas!!!

26. Srpanj 2012.

Sa OI iz prve ruke....

Iz Londona nam se javio naš najbolji veslač i olimpijac Damir Martin. Pročitajte što nam je napisao.

23. Srpanj 2012.

Hrvatski sportaši otputovali za London

Danas se većina naši olimpijaca, među njima i veslači, otisnula s našeg svetog tla prema najvećem svjetskom sportskom susretu kojeg ove godine ugošćuje Velika Britanija, uglavnom London. Većinu sportaša moći ćete vidjeti na programu nacionalne televizije.

20. Srpanj 2012.

Cro EXPRESS London calling

Naši momci iz četverca proveli su tri tjedna na pripremama na Peruči bruseći formu za najvažniju regatu njihovih života. Olimpijske igre san su svakog sportaša pa tako i ovih momaka...

19. Srpanj 2012.

Renoviranje klupskih prostorija

Prva (i jedina) dama klupskog tajništva, naša teta Savka, prošle godine postrojila je klupske financije te napravila podlogu kako bi se ove godine moglo pristupiti dugo očekivanom poboljšanju uvijeta treniranja u našem klubu. Naravno, sve to radi se pod budnim okom našeg direktora Crnoga i Uprave kluba.