Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
12. Listopad 2015.

Žana Krakić brončana u BW2- na kanadskom državnom prvenstvu!

Naša veslačica ŽANA KRAKIĆ nastupila je na kanadskom državnom prvenstvu gdje je u kategoriji seniorka U23 osvojila brončanu medalju u dvojcu bez sa partnericom Lauren Aiello. Iskrene čestitke!!!

07. Listopad 2015.

Radna akcija u VK Trešnjevka

Ovih dana je radno na krovu VK Trešnjevke. Postavlja se nova izolacija, a kako veslači imaju pauzu nakon državnog, sve je palo na leđa naših vrijednih trenera i prijatelja kluba. Bravo za naše vrijedne radnike, koji već imaju upalu mišića Smile

05. Listopad 2015.

PRVENSTVO DRŽAVE U VESLANJU 2015. GODINE

Naslov prvaka države i ove godine pripao je HAVK Mladost, VK TREŠNJEVKA je bila ukupno druga, a VK Jadran Zadar treći! BRAVO svim veslačicama i veslačima na uspjehu, a posebno SVIM trenerima koji i dalje guraju i trude se da klub ide u pravom smjeru jer uspjeh naših veslača je uspjeh njihovih trenera!
VK Trešnjevka ukupni je pobjednik u kategoriji kadeta na prvenstvu Hrvatske 2015. godine. Bravooo za sve kadetkinje i kadete i naravno njihovom treneru Bojanu Dermolu!! Svaka čast!! 
Škola veslanja je odradila odličan posao na prvenstvu države, a sve konce su držali treneri Josip Milić i Mićo Mikulić
Juniori i juniorke (i mlađi i stariji) su odveslali odlične utrke, posebno želimo naglasiti utrku skifa mlađih juniorka gdje je Izabela Krakić osvojila prvo mjesto, te dvojac/dubl juniorka gdje su Bruna Milinović i Julia Ivy McCullough bile prve odnosno druge. Ivan Pavlak u 1xLJMA nakon teške sezone napokon je pronašao svoju pravu formu i bio drugi, a juniori u 4x i 2x odličnim i borbenim utrkama došli do postolja. Ipak u svemu tome je puno sudjelovao njihov trener Aleksandar Vukojičić- Sale, koji je sve utrke pratio biciklom i izgubio glas. Čestitamo juniorima i treneru Saši!
U seniorskim kategorijama smo osvojili sve što smo planirali! Odlična prva mjesta u skifovima u muškoj (Damir Martin) i ženskoj (Marcela Milošević) konkurenciji, također naše sestre Milošević nisu se dale udaljiti sa trona prvakinja države u dvojcu na pariće. A naši seniori u konkureciji 4+ SM i 2+ SM osvojili su odlično treće mjesto. Čestitamo seniorima i njihovom treneru Tomislavu Blažini!
Rezultate trešnjevčana koji su osvojili medalje na prvenstvu države možete vidjeti na opširnije.

25. Rujan 2015.

Veslački kamp škole veslanja- Skradin 2015.

Naši najmlađi veslači su ovo ljeto bili jako vrijedni odradili su pripreme za državno prvenstvo pod budnim okom trenera Miće, Bojana i Josipa. Osim ranih i teških treninga, tu je puno druženja i zabave. Pogledajte galeriju slika.

21. Rujan 2015.

2. VESLAČKI KUP MILJENKA FINDERLEA- ZAGREB

Na drugom veslačkom kupu Miljenka Finderlea VK Trešnjevka bila je ukupno prva među klubovima. Za to su zaslužni naši veslači koji su osvojili brojna odličja. BRAVO SVIMA!

1.MJESTO
2XSŽ Marcela Milošević, Karla Milošević

2.MJESTO
1XKŽ Valeria Glogolja
2XKMB Roko Dubravica, Antonio Bančić
1XJŽB Izabela Krakić
2XJMA Boris Cesarec, Leon Bulić
2XJŽA Bruna Milinović, Julia Ivy McCullough

3. MJESTO 
1XKM Tin Jednobrković
2XKŽ Iva Briješki, Victoria Glogolja
2XKM Karlo Loparić, Marko Švalj
4-JMB Marko Krizmanić, Jakov Bijelić, Otto Skypala, Leon Puljević
2XKMB Šimun Bulum, Marko Gotowski
2XJŽB Dora Dundić, Matea Biloš

BRAVOOO!!! 
REZULTATI ZBIRNO
BODOVANJE KLUBOVA
GALERIJA SLIKA VSZ-a

Ovih dana se pripremamo za državno koje je 03.-04.10.2015. Dođite na Jarun i bodrite nas!!!