Novosti - Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
12. Listopad 2015.

Žana Krakić brončana u BW2- na kanadskom državnom prvenstvu!

Naša veslačica ŽANA KRAKIĆ nastupila je na kanadskom državnom prvenstvu gdje je u kategoriji seniorka U23 osvojila brončanu medalju u dvojcu bez sa partnericom Lauren Aiello. Iskrene čestitke!!!

07. Listopad 2015.

Radna akcija u VK Trešnjevka

Ovih dana je radno na krovu VK Trešnjevke. Postavlja se nova izolacija, a kako veslači imaju pauzu nakon državnog, sve je palo na leđa naših vrijednih trenera i prijatelja kluba. Bravo za naše vrijedne radnike, koji već imaju upalu mišića Smile

05. Listopad 2015.

PRVENSTVO DRŽAVE U VESLANJU 2015. GODINE

Naslov prvaka države i ove godine pripao je HAVK Mladost, VK TREŠNJEVKA je bila ukupno druga, a VK Jadran Zadar treći! BRAVO svim veslačicama i veslačima na uspjehu, a posebno SVIM trenerima koji i dalje guraju i trude se da klub ide u pravom smjeru jer uspjeh naših veslača je uspjeh njihovih trenera!
VK Trešnjevka ukupni je pobjednik u kategoriji kadeta na prvenstvu Hrvatske 2015. godine. Bravooo za sve kadetkinje i kadete i naravno njihovom treneru Bojanu Dermolu!! Svaka čast!! 
Škola veslanja je odradila odličan posao na prvenstvu države, a sve konce su držali treneri Josip Milić i Mićo Mikulić
Juniori i juniorke (i mlađi i stariji) su odveslali odlične utrke, posebno želimo naglasiti utrku skifa mlađih juniorka gdje je Izabela Krakić osvojila prvo mjesto, te dvojac/dubl juniorka gdje su Bruna Milinović i Julia Ivy McCullough bile prve odnosno druge. Ivan Pavlak u 1xLJMA nakon teške sezone napokon je pronašao svoju pravu formu i bio drugi, a juniori u 4x i 2x odličnim i borbenim utrkama došli do postolja. Ipak u svemu tome je puno sudjelovao njihov trener Aleksandar Vukojičić- Sale, koji je sve utrke pratio biciklom i izgubio glas. Čestitamo juniorima i treneru Saši!
U seniorskim kategorijama smo osvojili sve što smo planirali! Odlična prva mjesta u skifovima u muškoj (Damir Martin) i ženskoj (Marcela Milošević) konkurenciji, također naše sestre Milošević nisu se dale udaljiti sa trona prvakinja države u dvojcu na pariće. A naši seniori u konkureciji 4+ SM i 2+ SM osvojili su odlično treće mjesto. Čestitamo seniorima i njihovom treneru Tomislavu Blažini!
Rezultate trešnjevčana koji su osvojili medalje na prvenstvu države možete vidjeti na opširnije.

25. Rujan 2015.

Veslački kamp škole veslanja- Skradin 2015.

Naši najmlađi veslači su ovo ljeto bili jako vrijedni odradili su pripreme za državno prvenstvo pod budnim okom trenera Miće, Bojana i Josipa. Osim ranih i teških treninga, tu je puno druženja i zabave. Pogledajte galeriju slika.

21. Rujan 2015.

2. VESLAČKI KUP MILJENKA FINDERLEA- ZAGREB

Na drugom veslačkom kupu Miljenka Finderlea VK Trešnjevka bila je ukupno prva među klubovima. Za to su zaslužni naši veslači koji su osvojili brojna odličja. BRAVO SVIMA!

1.MJESTO
2XSŽ Marcela Milošević, Karla Milošević

2.MJESTO
1XKŽ Valeria Glogolja
2XKMB Roko Dubravica, Antonio Bančić
1XJŽB Izabela Krakić
2XJMA Boris Cesarec, Leon Bulić
2XJŽA Bruna Milinović, Julia Ivy McCullough

3. MJESTO 
1XKM Tin Jednobrković
2XKŽ Iva Briješki, Victoria Glogolja
2XKM Karlo Loparić, Marko Švalj
4-JMB Marko Krizmanić, Jakov Bijelić, Otto Skypala, Leon Puljević
2XKMB Šimun Bulum, Marko Gotowski
2XJŽB Dora Dundić, Matea Biloš

BRAVOOO!!! 
REZULTATI ZBIRNO
BODOVANJE KLUBOVA
GALERIJA SLIKA VSZ-a

Ovih dana se pripremamo za državno koje je 03.-04.10.2015. Dođite na Jarun i bodrite nas!!!

07. Rujan 2015.

BRAĆA SINKOVIĆ PRVACI SVIJETA, NAŠ DAMIR MARTIN ODLIČAN PETI NA SVIJETU!

Iskrene čestitke braći Sinković na veličanstvenom nastupu na svjetkom seniorskom prvenstvu u francuskom Aiguebeletteu, gdje su osvojili 1. mjesto u konkurenciji muških dvojaca na pariće i obranili titulu najboljih.  Braća su ovu utrku izveslali sa vremenom 6:03.33, drugi su bili Rolandas Mascinskas i Saulius Ritter iz Litve sa vremenom 6:05.31, a treći Novozelanđani Robert Manson i Christopher Harris sa vremenom 6:06.73. BRAVOOO!!!!!
Naš Damir Martin, najbolji hrvatski skifist, zauzeo je odlično peto mjesto u finalu samaca, sa vremenom 7:04.48. Prvi je bio Čeh Ondrej Synek (6:54.76), drugi Novozelanđanin Mahe Drysdale (6:55.10), a treći Mindaugas Griškonis (6:57.64) iz Litve. Ovim rezultatom Damir je ostvario normu za OI u Rio de Janeriru 2016. Bravo Damire, ponosni smo na tebe!
Također odličan laki samac Luka Radonić osvojio je 11. mjesto na SP-u!Sestre Karla i Marcela Milošević osvojile su 18. mjesto na SP-u sa vremenom 7:28.48 bile su šeste u C finalu. David Šain i Mario Vekić u konkurenciji dvojaca bez kormilara osvojili su 27. mjesto.

Rezultati

05. Rujan 2015.

GLEDANJE FINALA SP NA JARUNU

Veslački savez Zagreba organizira navijanje i gledanje finala gdje nastupaju hrvatske posade na svjetskom prvenstvu u veslanju. SVI zainteresirani dođite sutra (06.09.2015.) oko 13h, na Jarun, u dvoranu iznad hangara, i bodrite braću Sinković i Damira Martina u finalu svjetskog prvenstva! Braća Sinković imaju start u 13:30, a Damir Martin u 14:15. Ponesite zastave, navijačke rekvizite i puno pozitivne energije i glasa. IZNAD SVIH HRVATSKA!

02. Rujan 2015.

1. VESLAČKI KUP MILJENKA FINDERLEA- BAKAR

Naši veslači i veslačice bili su u Bakru i osvojili nove bodove za klub. Ukupno od klubova bili smo treći, prva je bila Mladost, a druga Croatia. Sljedeća kup regata je 19.09.2015. u Zagrebu! 
Rezultati zbirni
Ukupno bodovanje

31. Kolovoz 2015.

SVJETSKO PRVENSTVO U AIGUEBELETTE-U, FRANCUSKA

Svjetsko prvenstvo u Aiguebelette-u u Francuskoj počelo je 30.08.2015. utrkama naših predstavnika LM1X Radonić, W2- sestre Milošević, M2- Šain, Vekić, i M1X Damir Martin. Luka Radonić bio je prvi u kvalifikacijskoj utrci sa vremenom 7:03.98, te se plasirao u četvrtfinale. Naše sestre, Karla i Marcela Milošević bile su pete u kvalifikacijskoj utrci, te će svoje mjesto za polufinale morati tražiti u repasažu. Dečki u M2- (Šain, Vekić) su također bili peti u kvalifikacijama, a u današnjem repasažu su zauzeli treće mjesto te će nastupati u finalu E. Damir Martin bio je prvi u kvalifikacijama, izvrsnom utrkom,sa odličnim vremenom 6:52.55 osigurao je  četvrtfinale. Braća Sinković su danas nastupali i zauzeli prvo mjesto u kvalifikacijskoj utrci sa vremenom 6:10.150, i također su osigurali četvrtfinale.  Sutra navijamo za naše sestre koje nastupaju u repasažu za ulazak u polufinale svjetskog prvenstva! BRAVO ZA SVE, IDEMO DALJE SAMO JAKO! SRETNO SVIMA!

HVALA našem treneru Tomislavu Blažini koji nam šalje slike iz Francuske :)

11. Kolovoz 2015.

Veterani - NERETVA OPEN 2015.

Naši veterani nastupili su 09. kolovoza 2015. godine u kombiniranoj posadi osmeraca na Neretva Open 2015. Pogledajte galeriju da vidite kako su se proveli. 
Hvala Ani Mariji Zaman na slikama koje nam je poslala. 

Još slika možete pogledati na facebook stranici VK Neretvanskog Gusara klikom ovdje.