Novosti - Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
26. Listopad 2012.

Daljinska regata u Bernu

Iako je sezona završila i službeno su počele pripreme za novu sezonu, a time je počeo i novi olimpijski ciklus pod vodstvom novg predsjednika i izbornika HVS-a. 

25. Listopad 2012.

Krasno-Zavižan-Alan

Prošle subote skupina entuzijasta, njih 20-ak, otisnulo se na planinarski pothvat krenuvši iz Zagreba rano ujutro prema Krasnom. Krasno je bila početna točka 30-ak kilometara dugog puta koja je vodila preko Zavižana sve do Alana. 

18. Listopad 2012.

Gosp. Srećko Šuk novi izbornik

Iako je Olimpijski ciklus tek završio Hrvatski veslački savez odlučio je ne živjeti na lovorikama i odlučno krenuo u novi Olimpijski ciklus. Nakon isteka uspješnog mandata gosp. Krešimira Ižakovića raspisan je natječaj za izbornika Hrvatske veslačke vrste...

17. Listopad 2012.

Rezultat i slike s crossa

Stgilo je i nekoliko fotografija koje možete pronaći u našoj galeriji!

14. Listopad 2012.

Zagreb 500

Već godinama posljednja regata sezone je sprint utrka pod nazivom "Zagreb 500" u organizaciji VK Zagreb koji su se i ovom prilikom iskazali kao odlični organizatori pa ni oblačno vrijeme nije pokvarilo veselje. 

23. Rujan 2012.

Završeno 22. HVP

Današnji dan donio nam je nova uzbuđenja, iako bez sunca, ali uz osjetno manji vjetar veliki broj posada hitao je prema cilju želeći doći ispred svih. Neki su u tome uspjeli, a u ovom izvještaju donosimo pregled borbe za medalje posada VK Trešnjevka.

22. Rujan 2012.

Prvi dan HVP-a

Dok su u tijeku kvalifikacijske utrke za sutrašnja uzbuđenja donosimo Vam pregled današnjih finalnih utrka gdje su sudjelovale posade najdražeg nam kluba.

21. Rujan 2012.

PH 2012

Danas popodne utrkama kvalifikacija početi će ovogodišnje izadnje prvenstva Hrvatske. Cijeli veslački svijet, bar što se Hrvatske tiče okupirat će jezero Jarun u potrazi za što boljim rezultatom kao i za bodovima za svoj klub.

18. Rujan 2012.

KUP JE NAŠ!!!

Veslački klub trešnjevka pobjednik je veslačkog kupa miljenka findrela!!! 

16. Rujan 2012.

Zlato, srebro i bronca s EP

Finalni dan EP u veslanju na jezeru Varesse u Italiji očekivali su svi ljubitelji veslanja. Boje naše zastave prve su branile Sonja Kešerac i Maja Anić, članice osječkog Iktusa u dvojcu "bez". U utrku su krenule snažno i borbeno i na prvih 500 metara su zauzele drugo mjesto, iza favoriziranih i danas nepobjedivih Rumunjki, a ispred posade Velike Britanije.