Novosti - Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
14. Rujan 2012.

Prvi dan završen

Završen prvi veslački dan na EP-u. Prvi rezultati vrlo dobri, izostao je uspjeh četvreca bez za potpunu satisfakciju.

13. Rujan 2012.

Europsko prvenstvo, Varesse, Italija

Mala, ali jaka ekspedicija reprezentativnih veslačica i veslača uputili su se u Italiju, točnije u mjesto Varesse braniti nacionalne boje na Europskom prvenstvu. Izbranici su već stigli tamo i po prvim dojomovima zadovoljni su viđenim, već su dva treninga odradili i nadamo se da ćemo se u nedjelju vratit s medaljama.

08. Rujan 2012.

Izabran novi predsjednik HVS-a

Na nedavno održanoj sjednici izabran je novi predsjednik HVS-a!!! Riječ je o gospodinu Zlatku Buzini bivšem veslaču (VK Croatia), današnjem veslačkom sudcu.

03. Rujan 2012.

Maribor 2012

Ovaj vikend prošili smo područje berbe medalja i na susjednu Sloveniju. Nastupili smo na regati u Mariboru i kao klub plasirali se ukupno na 4. mjesto, iza Iktusa, Bleda i domaćina Dravskih elektrana. Pokupili smo 4 zlata, 8 srebra i 5 bronci, te 3 "drvene" medalje.

26. Kolovoz 2012.

Ovaj vikend brali smo medalje u Bakru

Ovaj vikend održana je još jedna stanica veslačkog kupa Miljenka Findrlea po veoma vrućem vremenu, ali tako je bilo svima. Ukupno smo osvojili 102,8 bodova i zadržli prednost ispred velačkog kluba Jadran Rijeka koja sad iznosi 250-ak bodova. Uz to trenutno smo vodeći u 6 disciplina...

19. Kolovoz 2012.

Završeno SJP u Bugarskoj

Jutro su održane i posljednje utrke u Plovdivu čime je stavljena točka na i svjetskog juniorskog prvenstva 2012. Danas su na stazu izašle dvije naše posade u finalu B. 

18. Kolovoz 2012.

SJP se bliži kraju, Hrvati bez A finala

I SJP se bliži kraju, nažalost nismo se uspjeli domoći nit jednog A finala. Najbliži tom rezultatu bili su Tomić, Anzulović u JM2- koji su dosta sporo krenuli u utrku i velikim finišem su stizali protivnike, ali im je ponestalo staze i morat će se zadovoljiti brobom u B finalu.

16. Kolovoz 2012.

SJP Plovdiv, Bugarska

Uzburkale se vode u Bugarskoj od danšnjih mnogobrojnih trka. Danas su svoj nastup dočekali i JM1X koji je u svojoj grupi bio 4 te se tako plasirao u četvrfinale, JM2- bio je treći u grupi i prolaz dalje tražit će kroz repasaž, JM2X plasirao se kao prvi u grupi i pridružio se JM1x u četvrtfinalu. JW2x nije bio tako uspješan i kao trećeplasirane u grupi morat će tražiti svoj put prema finalu kroz repasaž.

15. Kolovoz 2012.

Doček olimpijaca i prvi rezultati SJP iz Bugarske

U ponedjeljak vratili su se Hrvatski sportski bogovi, sudionici ljetnih Olimpijskih igara u Londonu. Sletjelo je s njima 6 olimpijskih medalja s ponosim vlasnicama i vlasnicima. Bili su tu Lucija Zaninović, rukometaši kao brončani, te veslači kao srebrni i na kraju Sandra, Giovanni i vaterpolisti kao zlatni.

14. Kolovoz 2012.

Brojna ekspedicija na SJP u Plovdivu

Jučer rano ujutro krenula je brojna ekspedicija na Svjetsko juniorsko prvenstvo u Plovdiv (Bugarska) koje će se održati od 15.-19.08.2012.. Pod brojnošću podrazumjevamo broj hrvatskih posada koje će nastupiti na prvenstvu...