Novosti - Veslački klub Trešnjevka
NOVOSTI
15. Srpanj 2012.

Posljednji dan SPU23, Trakai

Nakon završenog SPU23 nažalost se nemožemo pohvaliti medaljama, nažalost čak ni A finalom. Naša najbolja plasirana posada bili su BM4- u sastavu Prnjak, Piton, Čakarun, Ledenko koja je doveslala do prvog mjesta u finalu B...

13. Srpanj 2012.

SPU23 Trakai, drugi i treći dan

Jučer dan nije počeo dobro što se tiče nastupa hrvatskih posada. Helena u BLW1x bila je treća i morala je u repasaž, sestre Milošević u BW2x bile su posljednje u grupi i također su put u polfinale tražili kroz repasaž...

12. Srpanj 2012.

SPU23 Trakai, prvi dan

Današnjim trkama otvoreno je SPU23 koje se održava u Trakaiu. Danas su nastupile dvije naše posade. Led su probili Kavčić i Filipović u disciplini BLM2-. Premijera baš i nije bila uspješna pošto su došli posljednji u svojoj grupi i morat će kroz repasaž tražiti put do polufinala.

09. Srpanj 2012.

Evo i dobrih vijesti

Drugi tjedan u sedmom mjesecu, počinju godišnji odmori, međutim u našem klubu radi se na veliko. Zahvaljujući našim veteranima, počelo je dugo očekivano renoviranje tuširaone, zajedno sa dotrajalim instalacijama.

08. Srpanj 2012.

Posljednji pozdrav Hrvoju Turibaku, počivao u miru

Žao mi je što Vas moram obavijstiti da je Hrvoje Turibak izgubio svoj život na stravičan način. Ovim putem Veslački klub Trešnjevka i svi njeni članovi žele iskrenu sućut svim članovima obitelji i prijateljima.

03. Srpanj 2012.

Komentar gl. trenera na 'crtu' za U23

Čitajući komentare na stranici HAVK „Mladosti“ u vezi izbora U23 veslačke izborne vrste, moram ispraviti dva netočna navoda. Prvi netočan navod je slijedeći: „BLŽ2x, Marcela i Karla Milošević, VK Trešnjevka i Korana“. Sestre Karla i Marcela Milošević te njihov brat Matija treniraju i nastupaju za veslački klub „Trešnjevka“.

03. Srpanj 2012.

Komentar na crtu i na vijest sa stranice HAVK Mladost

Čitajući komentare na stranici HAVK „Mladosti“ u vezi izbora U23 veslačke izborne vrste, moram ispraviti dva netočna navoda. Prvi netočan navod je slijedeći...

01. Srpanj 2012.

Nove vijesti

Održane ja kriterijska regata za SP U23 na Jarunu u suženim stazama s mnoštvom lopoča, usprkos svim nedaćama braća Radonić izveslala su A normu i svaka im čast na postignutom rezultatu. 

18. Lipanj 2012.

Četverac prvi u Minhenu, Trešnjevka prva u Ogulinu

Čestitamo našem četvercu na trećoj uzastopnoj pobjedi i osvajanju ukupnog pobjednika Svjetskog kupa. Nakon Beograda i Luzerna, gdje su Njemce pobjedili za pola dužine čamca (cca 1 sekundu), u Minhenu su od prvih do zadnjih petsto metara povećavali prednost...

12. Lipanj 2012.

RWC III, Munich & VKMF Sabljaci

Ovaj vikend očekuju nas nova veslačka uzbuđenja. Regatni pogon putuje na novu postaju veslačkog kupa u Ogulin na Sabljake gdje će ukrstiti vesla s ostalim na stazi od 1000 metara.